Hazánkban egyedülálló házhoz szállítási szolgáltatás

Írta: Csomor Zsolt - 2020 október 11.

A Palletways Magyarország októbertől elindítja az iparágban első, kifejezetten házhoz szállításhoz kínált raklapos szállítmányozási szolgáltatását. A P2C szolgáltatás célja, hogy a kiskereskedők nagyobb méretű termékek esetén is automatikusan biztosíthassák a rendelések házhoz szállítását.

 

A vállalati ügyfeleknek kínált új, Pallets to Consumers (Raklapok a Fogyasztóig, P2C) szolgáltatás célja a szállítások hatékonyságának javítása, valamint a végfogyasztó által igényelt rugalmasság biztosítása. A kiskereskedők beépíthetik rendszereiket és weboldalukat a Palletways platformjaiba, hogy zökkenőmentes szolgáltatást kínáljanak vásárlóik számára, és többféle szállítási lehetőséget ajánljanak, beleértve a Prémium AM és az economy opciót.

A B2C kiszállítások elsődleges motorja az elektronikus kereskedelem, ez látszik az online vásárlások növekvő számból és a háztartásokhoz kiszállított raklapos termékek jelentős mennyiségi emelkedéséből. olvasható a logsped oldalán. Egyre erősebb tehát az a fogyasztói igény, hogy a külső helyszíni átvétel helyett a házhoz szállítás a termék átfogó vásárlói élményének részévé váljon. Stabil, jól működő folyamataikkal és kiemelkedő szolgáltatási színvonalukkal képesek biztosítani a kiskereskedőknek, hogy P2C szolgáltatással biztonságosan juttassák el termékeiket vásárlóik otthonába – mondta Kovács Péter, a Palletways Magyarország ügyvezetője.

 

Kép forrása: NEW technology