fbpx

Digitális innovációkat is díjaztak a csomagolási versenyen

Írta: Molnár Tamás - 2024 október 05.

A German Packaging Institute’s (Német Csomagolási Intézet) által meghirdetett German Packaging Awards 2024 verseny digitalizáció kategóriában egy palackokat ellenőrző szoftvert és egy másolásvédelmi megoldást is díjaztak.

Egyszerűsíti a nyilvántartást

A German Packaging Awards 2024 verseny Digitalizáció kategóriájának egyik díjazottja a Sykell Circular ERP felhőalapú SaaS-szoftvere, amely a letéti és visszaküldhető rendszerek kezelésére törekszik. Úgy tűnik, képes feltérképezni, ellenőrizni a palackokat, öntött tálcákat és számos más elsődleges és másodlagos csomagolást.

Különböző külső szolgáltatókat, köztük logisztikai partnereket és takarítócégeket integrál annak érdekében, hogy felszabadítsa a hatékony működést az ellátási láncban, és segítse a vállalatokat a körkörös gazdaságba való átállásban.

A rendszernek köszönhetően követhetővé válnak a szállítmányok és a visszaküldések a logisztikai partnerek felé. Az integrált szkenner alkalmazásával könnyebb a göngyölegek nyilvántartása. A szoftver használatával automatizálhatóvá válik a rendelések és az átvételek kezelése a teljes ellátási láncban.

Másolásvédelemmel ellátott mézcsomagoló

A Scribos és Kurz cég az intelligens, másolásvédelemmel ellátott mézcsomagoló prototípusát is díjazták a Digitalizáció kategóriában, ami egy sor digitális és analóg komponenst egyesít a hamisítás elleni védelem érdekében.

A digitális nyomtatási folyamat során QR- és betűkódokkal testreszabott csomag lehetővé teszi a végfelhasználók számára, hogy ellenőrizzék a csomag hitelességét, és hozzáférjenek más információkhoz az okostelefonnal történő beolvasással. Mint ilyen, képes nyomon követni és nyomon követni a termékeket anélkül, hogy külön alkalmazást kellene telepítenie.

Az innovatív és a piacon tesztelt biztonsági jelöléseket úgy alakították ki, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű márkavédelmi szabványoknak. Egyedi igényekre szabhatók, ezzel biztosítva a tökéletes illeszkedést az alkalmazási és termékkövetelményekhez. Piacvezető márkavédelmi technológiákkal és digitális platformokkal megbízhatóan azonosíthatja az eredeti termékeket, világszerte felismerheti a hamisított termékeket, és eltávolíthatja azokat a piacról.

Forrás: https://packagingeurope.com/news/reusable-glass-bottle-and-saas-software-among-german-packaging-awards-winners/11635.article