fbpx

Csak tömören! ORWAK hulladékkezelési megoldások

Írta: Transpack - Hirdetés - 2024 október 11. -Hirdetés

A svéd ORWAK a világ vezető gyártója, Európában és hazánkban piacvezető a hulladéktömörítők forgalmazása terén. Az ORWAK Magyarország Kft. már 35 éve kizárólagos forgalmazóként kínálja minőségi eszközeit és szolgáltatásait. A hulladékkezelési megoldásokról beszélgettünk Bauer Péterrel, az ORWAK Magyarország Kft. tulajdonos – ügyvezetőjével kiállítási standjukon, az Ökoindustria Nemzetközi környezetipari, hulladék- és fenntarthatósági szakkiállításon.

ORWAK hulladékprések kiállítása az Ökoindustrián
ORWAK hulladékprések kiállítása az Ökoindustrián

A kisvállalkozásoktól egészen a multicégekig

Mindenkinek tudnak megoldást adni a hulladékkezelésre. Ez az első és talán legfontosabb megállapítás, ami először elhangzik. – Több mint 60-féle terméket forgalmazunk, legszélesebb a palettánk a piacon, de mi nem csak bálázógépeket és hulladékpréseket értékesítünk elsősorban, hanem megoldást nyújtunk a hulladék okozta problémákra – hangsúlyozza a cégvezető. A hatékony és gazdaságos hulladékkezelés az utóbbi 15 évben került a fókuszba a csomagolóanyagok mennyiségének növekedése és a környezetvédelmi előírások szigorítása kapcsán.

Bauer Péter, az ORWAK Magyarország Kft. tulajdonos – ügyvezetője
Bauer Péter, az ORWAK Magyarország Kft. tulajdonos – ügyvezetője

Nem dobozos termékeket forgalmazunk

Teljes körű szolgáltatás – így lehetne a legjobban megfogalmazni a cég kapcsolatát a vevőikkel. Az igény megjelenésétől a tervezésen át a megvalósításig, szorosan együttműködnek a partnereikkel.  A széles palettájú hulladéktömörítők közül ingyenes helyszíni szaktanácsadással segítenek kiválasztani a legmegfelelőbbet, melyet – a legtöbbször már raktárukból – akár másnap leszállítanak. A gépet beüzemelik, és a működése során karbantartják, szervizelik. Mód van meghosszabbított garancia megkötésére (vagy programra) is. Az aktuális pályázati források igénylésében is naprakészek, sikeres előminősítést követően szinte 100 %-os sikerrel segítik partnereiket a gépbeszerzésekben. Ingyenes, helyszíni géppróba-lehetőséget, a gépek beszerzéséhez többféle bérleti, vásárlás esetén pedig egyedi konstrukciót is kínálnak a partnereik igényeihez igazodva.

ORWAK hulladékprés egyszerű kezelőeleme
ORWAK hulladékprés egyszerű kezelőeleme

Svéd minőség, magas értékű eszközök

Az ORWAK megoldásai a világon mindenütt a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik. A cég 1971-es alapítása óta a fejlesztések állnak a középpontban, melyek fő iránya a megbízható, hosszú távon zavartalan működés, az egyszerű kezelhetőség, az automatizálás, és nem utolsó sorban a dolgozók munkavédelmi biztonsága. De prioritás a gyártás során az újrahasznosított anyagok felhasználása is. – Svéd minőség, skandináv környezettudatosság – így foglalta össze a forgalmazott gépeik jellemzőit az ORWAK Magyarország Kft. tulajdonos – ügyvezetője.