fbpx

Még van idő a HUNGAROPACK-ra nevezni!

Írta: Sándor Ildikó - 2022 április 27.

Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2022-ben 39. alkalommal hirdeti meg a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt. Június 30-ig még épp észbe lehet kapni, ha van új csomagolóanyag, csomagoló eszköz a tarsolyban!

Nem elég, ha a fiókban van, sőt, nem elég, ha csak prototípusa készült el. Viszont ha 2020. jún.1. és 2022 május 31 között forgalomba került, méghozzá sorozatgyártás után, akkor itt a lehetőség, hogy csomagolása megmérettessen.

Mik a feltételek?

A HUNGAROPACK 2022 két kategóriában kerül lebonyolításra, egyrészt fogyasztói, valamint gyűjtőcsomagolás, másrészt szállítási csomagolás kategóriában.

Mindkét kategóriában
a) kész, terméket tartalmazó csomagolással, annak forgalomba hozott formájában, tehát a szükséges jelölésekkel ellátva, továbbá
b) csomagolóanyaggal, amennyiben az közvetlenül felhasználható termékek burkolására, egységbefogására, díszítésére vagy a külső hatások elleni védelemre (pl. fóliák, fóliatársítások stb.),
c) csomagolóeszközzel (pl. doboz, zacskó, láda, palack stb.), amelyekből önállóan vagy szükség szerint
d) csomagolási segédanyaggal (párnázóanyagok, záróelemek, címkék, rakodólapok stb.) alakítható ki a csomagolás.

Ha a termék régebbi fejlesztés, de a fenti időszakban megújított, továbbfejlesztett, akkor természetesen lehet vele most is pályázni.

A nevezések beérkezési határideje: 2022. június 30.

Nevezni online a következő űrlap kitöltésével lehet itt!