fbpx

Lépj be a robotok világába online

Írta: Barna Ferenc - 2022 április 27.

Az autonóm mobil robotok (AMR) piacvezetője, a Mobile Industrial Robots (MiR) 2022. április 27-én és 28-án rendezi meg a világ eddig legnagyobb online expóját a témában.

Expo banner

A MiRGo partnerei a világ minden tájáról közel 100 különböző AMR-alkalmazást mutatnak be

Az expó közép-európai idő szerint 9:00-kor kezdődik a MiR elnökének, Søren E. Nielsennek a mobil robotokról és az ehhez kapcsolódó innovációkról szóló előadásával.

Két nap alatt a virtuális standokon a MiRGo ökoszisztémához tartozó több mint 20 vállalat olyan megoldásokat mutat be, amelyek kibővítik a MiR robotok funkcionalitását, és lehetővé teszik számukra, hogy újabb és újabb intralogisztikai folyamatokat támogassanak.

Az érdeklődők a rendezvény programjainak segítségével megismerhetik, hogyan nézhet ki az automatizált intralogisztika az együttműködő, autonóm mobil robotokkal.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyre a MiR honlapján van lehetőség.

MiR és MiRGo

  • A MiR egy nyílt robotplatform, amely képes a különböző alkalmazások integrálására.
  • A MiRGo olyan egyedülálló ökoszisztéma, ahol a MiR robotok funkcionalitását bővítő, harmadik féltől származó alkalmazások találhatók.

További információ a MiRGo ökoszisztémáról a cég honlapján található.

Az autonóm, mobil robotok (AMR) alkalmazási területei, előnyei:

  • multinacionális gyártóvállalatok és logisztikai központok egyszerűen és költséghatékonyan tudják menedzselni az AMR-ekkel belső logisztikai folyamataikat, felszabadítva a munkavállalókat a magasabb értéket képviselő feladatok érdekében;
  • kórházak is tudják alkalmazni logisztikai feladatokra a MiR innovatív robotjait.

Forrás: Ferling Kft./Közlemény
Összeállította: Barna Ferenc