fbpx

Ez a papír evőeszköz „íztelen” és masszív, akár a műanyag

Írta: Molnár Tamás - 2024 október 14.

A globális élelmiszer-csomagoló-gyártó Sabert piacra dobta az újrahasznosítható papír evőeszközök új sorozatát, amelyek FSC-tanúsítvánnyal rendelkező papírból készülnek.

(forrás freepik.com)

Kiváló vágási minőség és ellenálló képesség

Ez az újrahasznosítható papírból készült evőeszköz-sorozat figyelemre méltó innováció a piacon, mivel ötvözi a fenntarthatóságot, a kiváló újrahasznosíthatóságot és a kiemelkedő használhatóságot – mondta Gisèle Nonnweiler, a Sabert Europe marketing- és innovációs menedzsere. „A kihívás az volt, hogy olyan papírból készült, fenntartható evőeszközöket fejlesszünk ki, amelyek erősek, robusztusok, és kellő merevséggel rendelkeznek, jól lehet velük vágni meleg vagy hideg ételeket egyaránt, és nem befolyásolja károsan az étel ízét”

A Sabert Europe sokat fektetett a kutatás-fejlesztésbe, hogy megvalósulhasson ez az innovatív evőeszköz-sorozat – ami merevség, vágási minőség és ellenálló képesség tekintetében is megfelelő. A Sabert szabadalmaztatott papír evőeszközeink teljesítménye nagyon közel áll a műanyagokéhoz. A Sabert evőeszköz családja fenntartható erdőgazdálkodásból előállított papírból készül, teljes FSC (Forest Stewardship Council) felügyeleti lánc akkreditációval rendelkezik és újrahasznosítható.

Az új, újrahasznosítható papír evőeszköz sorozat egy 17 cm-es kést, villát és kanalat, valamint egy 13 cm-es kanalat tartalmaz.

Forrás: www.packagingnews.co.uk