konferencia

Új technológiák. Új termékek. Új stratégiák. Új modellek.
Minden eddiginél nagyobb érdeklődés fogadta a decemberben, immár tizenkettedik alkalommal megrendezett országos IFKA gazdaságfejlesztési konferenciát
Áprilisban jön a Food Contact Material konferencia!
Elindult a regisztráció! Aki gyors, akár nyerhet is!
A FachPach 2018-ban is a legszélesebb palettával készül csomagolóanyagok és -eszközök, csomagolási segédeszközök valamint csomagolóipari szolgáltatások terén.
Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 12. Nemzetközi Konferenciája
A rendezvény bár rövid, mindössze két napos volt, számos bemutató, szeminárium, workshop színesítette.
Beszámolunk a 2018. március 13-15. között a Müncheni Vásárközpontban megrendezett LOPEC 2018 szerves és nyomtatott elektronikai szakvásárról.
Automata targonca bemutató
A KSZGYSZ Mérés-Mintavétel Munkacsoportja negyedik alkalommal szervez
Jövőre sokkal komolyabb kockázatbecslésre számíthatnak a csomagolóanyag-gyártók és a nyomdaipari cégek
A minden évben megrendezésre kerülő EPLS (European Partner Leadership Summit) konferenciának idén a máltai St Julian's adott otthon.
A Sirha Budapest csomagolóipari, sütő-, cukrász- és élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, valamint gasztronómiai szakkiállítás 2018. február...
Az Interplas 2017 szakvásár az év vezető műanyagipari eseménye volt Nagy-Britanniában.
Közétkeztetők és desszertek versenye, Bocuse d’Or, konyha- és vendéglátóipari logisztika – izgalmas lesz a 2018-as Sirha Budapest…!
A 2014. és 2015. évi, valamint a tavalyi nemzetközi konferencia sikere után a CSAOSZ idén ismét szervez csomagolási konferenciát.
-Ezen a konferencián szerettük volna elfogadni mind az állandóságot, mind a változást a jelenben, és abban bízunk, hogy ezáltal valamennyien kicsit tisztábban látjuk majd a jövőt, mert ez az üzleti sikerek egyik alappillére
Megmutatjuk, hogy mi történt a nagyvilágban!
A negyedik ipari forradalomként is emlegetett ipar 4.0 gyökeres változásokat hoz a vállalatok számára