fbpx

A TNT Express az év logisztikai szolgáltatója

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 05.

A Cisco idén huszonkettedik alkalommal díjazta az üzleti sikereihez jelentősen hozzájáruló partnereit. Az amerikai informatikai óriás 2013-ban a TNT Expressnek ítélte a kiváló logisztikai szolgáltató díjat (Excellence in Service Logistics). Az expressz szállító vállalat az alkatrészek megfelelő időben történő kiszállítása, az ellátási lánc megújítása, és a Cisco szolgáltatási partnerhálózatával való együttműködés területén ért el kiemelkedő eredményt. 

 

 

A TNT számára ez már a második nemzetközi elismerés az elmúlt hónapokban. A CEVA, a világ egyik vezető ellátási lánc-menedzsment szolgáltatója a TNT Expresst választotta az év közúti szállítmányozó vállalatává. A TNT Express Hungaryt Magyarországon is díjazták, az üzleti szektor legkiválóbbjainak szóló Business Superbrands díjat kapta a vállalat.

 

A vállalat közúti és légi szállítmányozási hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express vállalatcsoport napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól, a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig hazánkban is. A TNT Express Hungary Kft. a magyarországi expressz szállítási piac vezető vállalata.

 

További információk: 

ifj. Járosi Márton, TNT Express Hungary Kft.tel.: (1) 431 3161
Náray Vilmos, Live PRtel.: (1) 225 7835