fbpx

A Kühne + Nagel Magyarország új honlapot indított

Írta: Szerkesztőség - 2014 március 04.

A Kühne + Nagel Magyarország új honlapot indít: www.kuehne-nagel.hu. Az új honlap új design-t, fejlettebb navigációt és eszközöket, valamint aktuális és informatív magyar nyelvű tartalmat kínál az oldal látogatóinak.

 

 

Az új megjelenés, az egyszerű navigáció és magyar nyelvű tartalom lehetővé teszi az oldal látogatóinak, hogy gyorsan és könnyedén tájékozódjanak a Kühne + Nagel termékportfóliójáról, szolgáltatásairól vagy akár a magyar szervezettel kapcsolatos hírekről. A weboldal egy kattintással elérhető szállítmány nyomon követést és közvetlen hozzáférést biztosít web-alapú ellátási lánc menedzsment és monitoring szolgáltatásához.

 

A logisztikai piac az egyike a legtöbb kihívást tartogató szektornak, amelyben az információáramlás az év minden percében folyamatos.

 

Ebből fakadóan az internet rendkívül fontos kommunikációs platform, amely mindinkább fontos szerepet tölt be a logisztikai szolgáltatást igénylők számára. A helyi piacok számára dedikált tartalommal rendelkező weboldalak lehetővé teszik a hatékonyabb és magyar nyelvű kommunikációt ügyfeleinkkel és partnereinkkel, valamint segíti a márka pozicionálását a helyi környezetben – A Kühne + Nagel 21 országból álló kelet-európai régiójában 18 nyelven indult el a honlapok lokalizációs projektje 2013 közepén. A cél, hogy minden ország rendelkezzen saját nyelvű oldalakkal 2014 I. negyedévének végéig, amely egy újabb fontos lépés az ügyfeleink számára nyújtott információ minőségének és hozzáférhetőségének fejlesztésében – mondta Élő Elemér a Kühne + Nagel Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

About Kuehne + Nagel

 

A Kühne + Nagel csoport egyike a világ vezető logisztikai szolgáltatóinak. Mintegy 63 000 munkatársat foglalkoztat 1 000 helyszínen, több mint 100 országban. Erős piaci pozíciója az innovatív IT-alapú ellátási-lánc menedzsment megoldásokkal támogatott tengeri-, légiés a szárazföldi szállítmányozásban, valamint a raktárlogisztikában rejlik.

 

További információért, kérjük, látogassa meg weboldalunkat: www.kuehne-nagel.hu