fbpx

A GE szoftverek: megfelelő tudás megfelelő kézben, valós időben

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 22.

A valós időben megvalósuló üzemi intelligencia (Real-time Operational Intelligence, RtOI) volt a fő témája Terry Siggins- GE Intelligent Platforms EMEA channel director – eseményt megnyitó beszédének a Budapesten, 2014. február 26-27. között megrendezett PharmConnect kongresszuson.

 

A GE – a rendezvény egyik főszponzora – kihangsúlyozza, mennyire fontos, hogy a főleg Közép-Kelet-Európából érkező résztvevők között megfelelően működjön a tudásszerzés és a bevált gyakorlat cseréje a gyógyszeriparban és a biotechnológiában felmerülő problémák esetében. Ezt a témát fedte le a rendezvény megnyitója, amit a GE Intelligent Platforms és Dr. Vas Ádám, a Gedeon Richter vezető kutatási tanácsadója vezettek le.

 

 

A GE Intelligent Platforms az ebben a régióban tevékenykedő partnereivel együtt vett részt az eseményen: Magyarország: Com-Forth Ipari Informatikai Kft. ( www.comforth.hu ), Románia: Imperial Electric s.a. ( www.imperialelectric.ro ); Szlovénia: Metronik d.o.o.( www.metronik.si ); Lengyelország: VIX Automation sp. z o.o.( www.vix.com.pl ). Ők együttesen mutatták be a GE legújabb szoftvereit a gyógyszeripari gyártók számára. Ezek a megoldások átvezénylik az operátorokat a munkafolyamatokon és a csökkentik a hibákat, minimalizálják a kockázatot, növelik a hatékonyságot és a minőség színvonalát.

Az RtOI-val a GE megbízható adatot nyújt, amely lehetőséget teremt a gyorsabb és jobb döntéshozatalra. Az új funkciók által az üzem vezetése javíthatja a teljesítményt, a skálázhatóságot, és több időt nyernek arra, hogy proaktívan cselekedjenek a reaktív helyett. A GE szoftverei olyan eszközöket kínálnak, amelyek megkönnyítik az operátorok dolgát és megfelelnek a szabályozott ipari követelményeknek.

 

Még több információt itt találhat.