fbpx

Hamarosan doktorrá avatják a BI-KA Logisztika Kft. tulajdonosát

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 28.

Sikeres volt Karmazin György doktori védése

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy töretlen lelkesedés, a szakirodalom alapos feltárása és tanulmányozása, hosszú kutatómunka, valamint rengeteg idő és energiaráfordítás eredményeként elkészült Karmazin György, a BI-KA Logisztika Kft. tulajdonosának doktori (PhD) értekezése, melynek sikeres nyilvános védése április 24-én volt.

 

 

A Szent István Egyetem Rektori Dísztermében április 24-én került sor Karmazin György „A logisztikai szolgáltató vállalatok gazdálkodási sikertényezőinek és stratégiaválasztásának hatása a vállalat eredményességére”című doktori (PhD) értekezésének nyilvános vitájára, melyet több mint 50 fő hallgatott meg. A nyilvános védést a szakember sikeresen teljesítette.

 

A Bírálóbizottság tagjai voltak:

 

  • Elnök: Dr. Nemes Ferenc, DSc
  • Tagok: Dr. Farkasné dr. Fekete Mária, PhD; Dr. Zéman Zoltán, PhD; Dr. Lakatos Péter PhD
  • Titkár: Dr. Gyenge Balázs, PhD
  • Opponensek: Dr. Dombóvári Ella, CSc; Dr. Duleba Szabolcs, PhD
  • Témavezető: Dr. Szegedi Zoltán, CSc

 

Az értekezés megtekinthető a www.doktori.hu honlapon.

 

 

Igényesség és felelősség társul ehhez a doktori címhez, mely tehetséget, szorgalmat és a bele fektetett munkát egyaránt jelképezi. A doktori cím a lehetőségek kapuját nyitja meg Karmazin György előtt, akinek eddigi és jövőbeni munkássága összekötő hidat képez a gyakorlat és a logisztika tudomány területe között.