fbpx

A System Alliance Europe tagjait díjazta

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 10.

Wallenhorst, Budapest, 2014.06.04. – A szervezet teljesítménydíjjal jutalmazta partnereit az idei, Milánóban tartott közgyűlésén.

 

 

Az éves partnertalálkozó fénypontja az „Év Partnere” díj átadása volt. Ezt a címet idén ismét a németországi Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG érdemelte ki. Második és harmadik helyen a Gebrüder Weiss tartolt. Előbbit Ausztria, utóbbit Magyarország érdemelte ki. Az első helyet a Hellmann sorozatban egymás után negyedszer nyerte el.

Az árumennyiség valamint a tranzitidő elemzése alapján a svájci möhlini székhelyű Streck Transport AG örülhetett az „Év Újítója” címnek: a vállalat meggyőző teljesítményt mutatott fel két új, 2013-ban bevezetett szolgáltatásuk területén.

A „Minőség” kategória legjobbjait vállalatméret szerint díjazták. A tízezer küldeményt elérő cégek kategóriában a németországi Honold International GmbH & Co. KG (Neu-Ulm) lett a legjobb. A tízezer küldemény feletti cégek kategóriában a Gebrüder Weiss dunaharaszti kirendeltségét a bronz helyen üdvözölhetjük a Streck Möhlin és Streck Freiburg mögött.

Az „Év Fejlesztése” kategóriának a szerencsés nyertese pedig a franciaországi Mitry Compans-i Bosman S. A. (új nevén Mainfreight S. A.).

Az elbírálási kritériumok a korábbi évekhez hasonlóan a havi mennyiségi és minőségi statisztikákon alapultak.

A több mint 60 résztvevő együtt ünnepelte a győzteseket és az általuk elért eredményeket egy hagyományos olasz vacsorával.

 

 

A System Alliance Europe a vezető spedíciók kompetenciáját egyesíti. Ha az ügyfél a saját regionális szállítmányozójához fordul, egy európai gyűjtőszállítmányozói hálózat teljes szaktudása áll rendelkezésére. A magas szintű minőségi elvárásokat, átlátható folyamatokat és megbízható munkát szervezeti és információtechnológiai irányelvek garantálják.

További információk a honlapon olvashatók: www.systemallianceeurope.de

 

Kapcsolat

Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. 

Duzmath Annamária

Marketing és kommunikáció

Tel.: +36 24 506 807

E-mail: [email protected]