fbpx

Ősszel a beszállítóké a főszerep – Szolnoki Gazdasági Fórum

Írta: Szerkesztőség - 2014 szeptember 15.

A BI-KA Logisztika Kft. korábbi nagysikerű konferenciái után immáron 6. alkalommal várja a régió azon vállalatvezetőit és döntéshozóit, akik hiteles forrásból szeretnének értesülni a legfontosabb gazdasági aktualitásokról. 

 

A 2014. október 15-én megrendezésre kerülő Szolnoki Gazdasági Fórum középpontjában ezúttal a jármű- és gépgyártás áll. A meghívott előadók az általános gazdasági kitekintést és helyzetelemzést követően az autóipari és a mezőgépgyártó vállalatok által kínált beszállítói lehetőségeket, a beszállítóvá válás folyamatát és követelményrendszerét ismertetik, így a konferencia kiváló alkalmat teremt a beszállítói kapcsolatok erősítésére, a vállalati igények és lehetőségek összekapcsolására.

 

Mindemellett a délutáni B2B workshop keretében a résztvevőknek alkalma adódik személyes beszélgetést folytatni többek között a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a Claas Hungária Kft., a McHale Hungária Kft. és a BI-KA Logisztika Kft. illetékes munkatársaival.

 

A konferencia részletes programja, a jelentkezési lap és bővebb információ a http://gazdasagikonferencia.hu oldalon érhető el.

 

A szervezők várnak mindenkit, aki első kézből szeretne értékes és hasznos információkhoz jutni és ezzel együtt üzleti kapcsolatokat építeni!