fbpx

A FedEx Express International First szolgáltatása már korai kézbesítéssel is igénybe vehető

Írta: Szerkesztőség - 2014 október 28.
31 országban kínálják globális ügyfeleiknek 
A FedEx kiegészítő szolgáltatást vezet be azon globális ügyfelei számára, akiknek fontos, hogy időérzékeny csomagjaikat már a következő munkanapon, a lehető legkorábban kézbesítsék. A FedEx Express, a FedEx Corp. (NYSE: FDX) leányvállalata és a világ legnagyobb expressz szállítója bejelentette, hogy International First® nevű szolgáltatását, korai kézbesítési megoldással bővíti, s ez ezentúl az alábbi országokban érhető el:
– Ausztria
– Bahrein
– Belize
– Bolívia
– Csehország
– Dánia
– Ecuador
– Egyesült Arab Emírségek
– El Salvador
– Finnország
– Francia Guyana
– Fülöp-szigetek
– Guyana
– Honduras
– India
– Indonézia
– Kína
– Korea
– Kuvait
– Lengyelország
– Magyarország
– Malajzia
– Nicaragua
– Norvégia
– Paraguay
– Peru
– Portugália
– Suriname
– Svédország
– Szingapúr
– Thaiföld
Ez a bővítés így már összesen 97 küldő ország számára teszi lehetővé, hogy a FedEx International First szolgáltatást igénybevevő ügyfelek a fent említett országok bármelyikéből küldeményt adhassanak fel olyan rendeltetési helyekre, ahol az International First elérhető. A küldő és rendeltetési helyek teljes listáját az alábbi linkre kattintva találják meg: https://smallbusiness.fedex.com/international/international-first.
Feladói és rendeltetési helytől függően a FedEx International First szolgáltatással egy-három munkanapon belül kézbesítik a csomagokat, gyakran már a következő munkanap kezdetekor. Ez a szolgáltatás olyan csomagoknak biztosít hatékony szállítási megoldást, amelyeknek záros határidőn belül meg kell érkezniük, így többek között üzleti dokumentumok, elektronikus és csúcstechnológiai felszerelések, orvosi műszerek vagy klinikai vizsgálatok során használt eszközök valamint a szórakoztatóiparban használatos tárgyak küldése során alkalmazzák leginkább.
„A FedEx az International First szolgáltatás mostani bővítésével szeretné hangsúlyozni elkötelezettségét azon ügyfelei iránt, akiknek kritikus, időérzékeny csomagok szállítására van szükségük. Ez a bővülés teljes mértékben illeszkedik a globális terjeszkedési stratégiánkhoz, és igyekszünk mindig egy lépéssel az ügyfeleink igényei előtt járni”
– mondta Raj Subramamaniam, a FedEx marketing- és kommunikációs alelnöke.
A FedEx International First szolgáltatásról
FedEx International First olyan időhatékony, vámügyintézést is magában foglaló, háztól-házig történő expressz szállítási szolgáltatás, amely egy előre meghatározott időpontra történő szállítási kötelezettségvállalással jár, amennyiben a csomag súlya nem haladja meg a 68 kilogrammot. Az Egyesült Államokban az ügyfelek reggel nyolc órától megkaphatják az International First keretében küldött csomagokat, Európában kilenc órától, Ázsiában, Kanadában és Latin Amerikában pedig tíz órától. Az ügyfelek legkülönbözőbb típusú küldeményeik számára veszik igénybe ezt a szállítási lehetőséget, különösen akkor, ha időérzékeny csomagokról van szó.