fbpx

Közvetlen online portált biztosít ügyfeleinek a MEWA

Írta: Szerkesztőség - 2015 március 17.
Budapest, 2015. március 3. – A textilmenedzsment ágazat egyik vezető európai vállalata, a MEWA ügyfelei számára már Magyarországon is biztosítja új internetes ügyfélportálját. A rend-szer lehetővé teszi, hogy a MEWA ügyfelei a rendszerbe való bejelentkezést követően megvál-toztassák adataikat, kapcsolattartót válasszanak, ügyfél-elégedettségi mérésben vegyenek részt és egyes dokumentumokat letölthessenek. A myMEWA ügyfélportál webáruházában az ügyfelek egyetlen kattintással megtalálják a „World Wide Work by MEWA” márkanévvel fémjel-zett munkavédelmi és műszaki cikkek teljes választékát és a nap 24 órájában megrendelhetik azokat. Ezen kívül minden hónapban akciós áruk kínálatából is válogathatnak.
A MEWA elsősorban fémfeldolgozó-, autó- és nyomdaipari üzletágból származó magyarországi ügyfeleit szolgálja ki törlőkendőkkel, olajfogó szőnyegekkel, valamint környezetkímélő gépalkat-rész-tisztító berendezésekkel; mindezt teljes körű szolgáltatás keretében teszi, hiszen a MEWA felel a törlőkendők megfelelő tisztításért, ha szükséges, cseréjéért illetve a berendezések rend-szeres karbantartásáért. A vállalat emellett „World Wide Work by MEWA” márkajelzéssel ellátott munkavédelmi eszközökkel, védőszemüvegekkel- és kesztyűkkel valamint fülvédőkkel is ügyfelei rendelkezésére áll. A vállalat partnerei a www.myMEWA.com ügyfélportál segítségével már interneten keresztül is intézhetik megrendeléseiket, és figyelemmel kísérhetik azok sorsát.
„Ügyfeleink számára a myMEWA ügyfélportál forró drót a MEWA-hoz, amely termékvilágunkhoz igazán kényelmes és egyszerű hozzáférést tesz lehetővé” – emelte ki Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.
A myMEWA ügyfélportálról további információkat az alábbi linkre kattintva olvashat: https://www.mymewa.com