fbpx

Sorozatban hatodszor is megkapta a Mewa!

Írta: Barna Ferenc - 2023 május 30.

Az üzemi textíliákkal foglalkozó, a fenntarthatóság mellett elkötelezett cég néhány nappal ezelőtt kapott értesítést arról, hogy a márkájukat a szakmai zsűri idén ismét Business Superbrands címmel jutalmazta. Az erről szóló dokumentumot Horváth László, a magyarországi Mewa ügyvezetője és Lopejszky Gábor, a Mewa értékesítési vezetője a társaság biatorbágyi székhelyén vette át.

Logo, Superbrands

A Superbrands védjeggyel azokat a márkákat ismerik el, amelyek saját szakterületükön mértékadónak számítanak, mind ügyfeleik, mind versenytársaik benchmarkként tekintenek rájuk és alapvető értékeiket mind szilárd üzleti alapjaikon keresztül, mind pedig marketingkommunikációjukban érvényre tudják juttatni.

Csoportkép
Horváth László, a Mewa magyarországi ügyvezetője [B], Kövesdy Gábor, a Business Superbrands márkamenedzsere [K] és Lopejszky Gábor, a Mewa értékesítési vezetője [J] (fotó: Mewa)

A Superbrands védjegyre nem lehet pályázni

A magyarországi Mewa ezeknek a kihívásoknak több mint tizenöt éves tevékenysége során folyamatosan megfelel. A céget egy sor iparvállalat és műhely olyan megbízható partnerként tartja számon, amely mindennapjai során állandóan képes legfontosabb vállalati értékeit, többek közt a szolgáltatás magas színvonalát és a dolgozói valamint a környezet iránt érzett felelősséget a gyakorlatban is megvalósítani.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Mewa sorozatban hatodik alkalommal is Business Superbrands elismerést kapott. Megtisztelő a legkiválóbb magyarországi üzleti márkák körébe tartozni” – mondta Lopejszky Gábor a diploma átadásakor. „Személyesen szeretném megköszönni magyar kollégáim és a más európai országokban tevékenykedő Mewa-dolgozók munkáját, hiszen az ő elkötelezettségük teszi lehetővé évről évre ezt a kitüntetést” – fűzte hozzá Horváth László, a cég üzleti vezetője.

Csoportkép
Horváth László, a Mewa magyarországi ügyvezetője [B] és Kövesdy Gábor, a Business Superbrands márkamenedzsere [J] (fotó: Mewa)

Pénzügyi és szakmai szempontokat egyaránt figyelembe vesznek

A vizsgált márkákat évente különböző gazdasági mutatószámok, valamint ipartestületek és szakmai szervezetek ajánlásai alapján választják ki. A szűkített listáról a Superbrands Business Brand Council zsűritagjai pénzügyi és szakmai szempontok alapján értékelik és választják ki a díjazottakat.

„Nagyon örülök, hogy idén is átadhatom a Mewának a Business Superbrands diplomát” – hangsúlyozta Kövesdy Gábor Business Superbrands márkamenedzser, az oklevél ünnepélyes átadásakor a Mewa irodaépületében Biatorbágyon. Mint mondta, a szakmai zsűri a kitüntetés megítélésekor többek között a Mewa szolgáltatásainak folyamatos fejlődését jutalmazta.

Az elismerés kiválósági védjegy a magyar Mewa számára, amelynek márkaneve a legmagasabb színvonalú teljes körű szolgáltatást jelzi Magyarországon az ipari törlőkendők, az olajfelfogó szőnyegek és a mosóasztalok területén.

Forrás: Mewa
Összeállította: Barna Ferenc