fbpx

Az Epson bemutatta legújabb festékszublimációs nyomtatóját

Írta: Szerkesztőség - 2015 május 26.
Teljes körű csomag nagy mennyiségű textilnyomtatáshoz
2015. május 18. – Az Epson bemutatja az új SureColor SC-F9200 nyomtatót, valamint a HDK fekete tintát, amivel a gyártók, gyorsan, alacsony költségek mellett, egyenletesen jó minőségű, tömeggyártott textiltermékeket állíthatnak elő. Az Epson szublimációs papírokat is biztosít, így a különböző típusú textiltermékek, például ruházati cikkek, sportruházat, lakberendezési elemek, illetve egyéb anyagok, (mint például zászlók) kiváló minőségben is zökkenőmentesen állíthatók elő.
Az Epson PrecisionCore technológiájának és a két TFP nyomtatófejnek köszönhetően kiváló minőségű, élénk és részletgazdag textíliák állíthatók elő. Az Epson bemutatta továbbá az UltraChrome DS tinták új tagját, a nagy denzitású HDK fekete tintát, amely a textileken mély, semleges fekete színt, illetve a mély árnyékokat biztosít.
A nagy kapacitású tintatartályok miatt hosszabb, megszakítás nélküli nyomtatási folyamatot is el lehet indítani, illetve kevesebb idő szükséges a tinták újratöltéséhez. Az Epson UltraChrome DS tintáinak köszönhetően pedig a karbantartási és tisztítási igények is alacsonyak maradnak. A nagy méretű utómelegítő és a választható szárító használatával a termékek optimális állapotban érkeznek a nagyon pontos feltekercselő egységhez, így a felhasználóknak nem kell a nyomatok száradására várniuk.
 „Az Epson tisztában van a felhasználók alacsony nyomtatási költségek iránti igényeivel. Az SC-F9200 készülék a nagy kapacitású tintatartály, illetve az Epson UltraChrome DS tinta használatával alacsony négyzetméterenkénti költséget biztosít. A felhasználók emellett tovább csökkenthetik költségeiket az Epson új HDK tintájával, amelyből kevesebb is elég a mély, semleges fekete színek létrehozásához, mérsékelve a teljes tinta-felhasználási költséget” – mondta Richard Barrow, az Epson Europe vezető termékmenedzsere.
Az Epson számára kiemelten fontos az első osztályú támogatások és szolgáltatások biztosítása ügyfelei számára, éppen emiatt az SC-F9200 nyomtatóhoz egyéves jótállást biztosít. A garancia az Epson CoverPlus jótállással bővíthető.
A SureColor SC-F9200 várhatóan 2015 októberétől lesz kapható Magyarországon.
Jellemzők
Az Epson által a teljesítményre, a minőségre, a megbízhatóságra és alacsony fenntartási költségekre (TCO) tervezve
Már korábban bizonyított Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej a nagy teljesítményhez és a hosszú élettartamhoz
Nagy felbontás, akár 720 x 1440 dpi képminőség
Nyomtatás a festékszublimációs papírtípusok nagy választékára, 64″(1625 mm) szélességig
Kiváló minőségű nyomtatás, kiegészítve a változó cseppméret technológiával (Variable-sized Droplet Technology)
Kifejezetten megbízható, 40 kg-os automatikus feltekercselő egység +/- 2,5 mm tekercselési pontossággal
Gyors száradás támogatása a 30-55 Celsius fok között használható fűtőegységnek  köszönhetően
Egyszemélyes nyomathordozó betöltés emelőkarokkal; automatikus nyomathordozó előfeszítés vezérlés
 Akár 97 m2/óra nyomtatási sebesség (vázlat módban; produkciós módban 56 m2/óra, minőségi módban pedig 27 m2/óra)
Nyomtatóba épített, könnyen utántölthető 2 x 1,5 literes tintatartály egyliteres (1,08 kg-os) tintatasakokkal az alacsony karbantartáshoz és hosszabb üzemidőhöz
Epson UltraChrome DS vízbázisú tinta az élénk színekhez, éles kontúrokhoz és finom árnyalatokhoz, kiváló ellenállóképességgel a fénnyel/mosással szemben és kopás-, és verejtékállósággal