fbpx

A Pátria Nyomda tizedik alkalommal is nyert

Írta: Szerkesztőség - 2023 november 26.

A zöld nyomtatás az újrahasznosított anyagok, a megújuló energiaforrások felhasználásának, az üvegházhatást okozó kibocsátások csökkentésének és az anyagok újrahasznosításának gyakorlata.

díjátadó díj kivetítő molinó

A zöld nyomtatás azonban nem csak a környezet szempontjából jobb. Alacsonyabb költséggel járhat, miközben továbbra is kiváló minőségű. Már hosszú ideje a zöld úton jár a Pátria Nyomda, aki az idén, immár tizedik alkalommal is elnyerte „Az év zöld nyomdája” címet a Green Printworld Award (GPwA) pályázaton. A nagy múltú cég 2014 óta minden évben eredményesen pályázik erre a díjra. 2016 óta minden évben a legmagasabb, ötcsillagos minősítést sikerül elérniük.

A GPwA alapító-tulajdonosa, a Mérnök és Nyomdász Kft. a három nagy hazai szakmai szervezet – a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület, a Nyomda- és Papíripari Szövetség, a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) – közös támogatásával megvalósuló programja tanúsítja, hogy a díjazott cégeket példamutató környezettudatos gondolkodás, a fenntartható fejlődés lehetőségeit figyelembe vevő technológiai gyakorlat, környezetközpontú vállalatirányítás, az ágazat környezettudatosságának fejlesztése területén végzett tudatformálás, valamint példamutató CSR tevékenység jellemez.

zöld nyomda

Forrás: www.patria.hu