Újból megszerezte a pénzügyileg legstabilabb cégek tanúsítványát a Rondo

Írta: Szerkesztőség - 2016 január 22.

Ismét a pénzügyileg legstabilabb magyarországi vállalkozások közé választották a Rondo Hullámkartongyártó Kft.-t, amelynek immár harmadik alkalommal ítélték oda a Bisnode AAA tanúsítványát. A magyarországi cégek mindössze 0,63 százaléka rendelkezik hasonló minősítéssel. A tanúsítvány azt az üzenetet hordozza magában, hogy a birtokosával történő üzleti kapcsolatépítés pénzügyi kockázata rendkívül alacsony szintű. Ma már a csomagolóiparban sem elég elérhető áron termelni, a jó termékminőség, valamint a rugalmasság és a megbízhatóság is nélkülözhetetlen a tartós piaci sikerhez.

 

A Rondo Hullámkartongyártó Kft. magyarországi működése megkezdése óta kiemelt figyelmet fordít a hitelességre és megbízhatóságra, ezért fontos a vállalatnak, hogy egy külső szakértő is megerősítette: a cég működése kiemelkedően stabil.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítványt AAA, AA és A jelzéssel állítják ki, mutatva a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen minősítéssel rendelkező vállalkozások működése pénzügyileg kiemelkedően szilárd alapokon nyugszik. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák, hogy vállalkozásuk elismert, megbízható, hitelképes társaság. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és például a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés minden esetben szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

„A csomagolóanyagok piacát egyszerre jellemzi kiélezett árverseny és a minőségi elvárások növekedése. Ebben a helyzetben a csomagolóanyag-gyártók azzal tudnak kitűnni, ha innovációban, rugalmasságban és megbízhatóságban is képesek a versenytársaiknál jobb teljesítményt felmutatni”- mondta Sigray Mária ügyvezető.