fbpx

Ön tudta, hogyan-lett piacvezető a Roll-N?

Írta: Szerkesztőség - 2017 szeptember 18.

Hatalmas termékkör, gyors szállítás kiválóan felkészült szakemberek támogatásával – többek között ezek azok a tényezők, amelyek a hazai iparikerék- és -görgőforgalmazóját az élvonalba emelték, mondja interjúnkban  az ipari szektor egy dinamikusan fejlődő beszállítójának, a Roll-N Ipari Kerekek Kft. ügyvezetője az elmúlt évek sikerei és az idei terveik kapcsán.

Hogyan foglalná össze a cég tevékenységét?

Cégünk, a Roll-N Ipari Kerekek Kft. elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet és képviseletet lát el az ipari szektor szinte minden területén. Cégünk a világ egyik vezető kerék és görgőgyártójának, a németországi Blickle cég magyarországi képviselete. A Blickle termékek hűen tükrözik a Made in Germany fogalmat, mert a prémium minőségű alapanyagok, a folyamatos fejlesztés és minőségellenőrzés eredménye, hogy termékeink a legmagasabb nívót jelentik az anyagmozgatáshoz nélkülözhetetlen ipari kerekek és görgők felhasználási területén. Az ipari kerekek és görgők forgalmazása mellett számos ipari területre kínálunk megoldást.

Az elmúlt évek fejlesztései között megemlíteném a Bilz AG.-vel kötött megállapodásunkat.

A pontos gyártáshoz pontos mérési adatokra van szükség, ehhez viszont rezgésszigetelt környezetre. A szintén német Bilz termékek az ipari termelés esetén fellépő vibráció problémáira jelentenek megoldást a standard gumialapú rezgésszigetelő elemeken keresztül egyedi rendszerekkel, a mérés- vagy labortechnológiai folyamatoknál szükséges precizitás eléréséhez.

Az általunk forgalmazott géplábak a gépépítés nélkülözhetetlen alkatrészei. Az egyszerűbb, nagy szériaszámú felhasználási területeken kívül, a speciális és legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

Többek között az általános jellegű anyagmozgató eszközök (pl. kézikocsik, raklapemelők), az egyedi igények alapján készülő árutovábbító rendszerek és ezek görgői, a különböző a fémszerkezet gyártásához használt műanyagipari elemek (pl. cső- és zártszelvényzárók, géplábak stb.) is kínálatunk részei.

 

Milyen szakmai fórumokon kívánnak megjelenni a 2017-es évben?

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is rész veszünk a 2017. május 9-12. között megrendezett Mach-tech és Ipar Napjai kiállításon, ahol bemutatjuk újdonságainkat a fenti témákban. Kaputechnikai üzletágunk pedig 2017 április 5-9. között, a Construma 2017 kiállításon várja az érdeklődőket.

Erősíteni kívánjuk megjelenésünket a nyomatott és elektronikus sajtóban is. Reméljük, hogy a szakmai tartalmú cikkeink segítséget jelenthetnek az olvasóközönség számára.

 

Mit gondol, mi emeli ki az önök cégét a konkurens piaci szereplők közül?

Ahogyan említettem, az általunk forgalmazott termékek minősége a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, és természetesen megoldás kínálunk az egyedi igények számára is. Kollégáink országszerte jelen vannak, hogy az igények felmerülésénél, akár már a tervezés stádiumában segítséget nyújthassanak. Nagy segítséget jelent partnereinknek a piacon egyedülálló, jól használható, közel 500 oldalas magyar nyelvű kerékkatalógus és az áttekinthető weboldalaink is. Raktárkészletünket a piaci igények szerint alakítottuk, amely rendkívül gyors szállítási készséget eredményez. Kollégáink a folyamatos képzéseknek és az évek folyamán szerzett tapasztalatoknak köszönhetően kiemelkedően felkészültek. Mindezeknek köszönhető, hogy a kerekek és görgők magyarországi forgalmazásában a Roll-N Ipari Kerekek Kft. piacvezető szerepet tölt be.

 

Hámori Úr, köszönjük a beszélgetés, és további sok sikert kívánunk idei terveik eléréséhez!