fbpx

Figyelj, már csak pár óra, és nyit az idei CONSTRUMA!

Írta: Kohout Zoltán - 2023 március 27.

Dizájn, építészet, energiahatékonyság kivitelezőknek és beruházóknak, kisfelhasználóknak és ipari szereplőknek – mindezt és számos szakmai találkozás, tudásbővítés lehetőségét kínálja az idei expó.

A CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállítás idén 41. alkalommal várja a szélesen értelmezett építőipar szereplőit. Tematikája lefed mindent, ami az építkezéshez szükséges, amire az építőipari szakembereknek vagy az építkező végfelhasználóknak szüksége van.

Az ötnapos, március 29-étől április 2-ig tartó CONSTRUMA expón a legújabb technológiák bemutatását a gyártók hazai és nemzetközi márkáinak jelenléte biztosítja. A kiállítást széleskörű szakmai támogatottság és gazdag konferenciaprogram kíséri, melynek tervezett programjában nemzetközi vonatkozású rendezvény és nagyszabású építőipari szakmai találkozó is szerepel. A szakmai programok és a kiállítás fókuszában 2023-ban is a jövő építőipari kihívásai állnak (energiahatékonyság, energiatakarékos otthonok, fenntarthatóság). Kiemelt téma idén a minőség és az új generációk érdeklődésének felkeltése az építőipari szakmák iránt.