fbpx

Hagyományosan NAGY

Írta: Szerkesztőség - 2017 október 10.

A C60-80 villástargonca-sorozatra jellemző a kiemelkedő hatékonyság és teljesítmény, biztonságos kezelés mellett. A teljesen automatizált háromsebességes sebességváltó és a stabil alváz hatékonyságot és tartósságot biztosít, ezzel csökkenti a karbantartás leállási idejét.

Ergonómia és láthatóság

A vezető munkaállomása ergonomikus és a vezető igényei szerint testre szabott. Kiváló a kilátás minden irányba, így a vezető teljes mértékben összpontosíthat a munkára.

Erő a teljesítmény mögött

A már jól bevált PSI LPG/CNG motor (4,3 l, 58,7 kW) és a modern Deutz dízelmotor (3,6 l, 55,4 kW) adja az erőforrást, közvetlen üzemanyag-befecskendezéssel és nagy nyomatékkal dolgozik. A beépített dízel-oxidációs katalizátor (DOC) miatt nincs leállás. A kipufogógáz-utókezelés a művelet során történik, ez azért fontos, mert más gyártmányú targoncák a DPF-vel (dízel részecskeszűrővel) ellátott alternatív rendszerek regenerálási folyamatot igényelnek, ami miatt a targoncának állnia kell.

Amerika a legek országa, a C60-80 sorozatú targoncák ennek a legszebb hagyományait elevenítik meg a magyar piacon is: nagyban nagy, avagy CLARK-ban nagy! Targoncák és raktértechnikai termékek egyaránt egyet jelentenek a több mint 100 éves múltra visszatekintő CLARK márkanévvel. A hosszú évek kemény munkája tette azzá, ami mai fényében lehet. A targoncák és rakodógépek kiforrott példánya, amely társ a munkában, növeli a termelékenységet, és a felhasználók megelégedettségét is. Öröm vele a munka, így a felhasználók mosolya igazi megelégedettség a több kontinensen végbemenő mérnöki munka számára.

Magyarországi importőr a Vértesker Kft.

www.vertesker.hu