fbpx

Eurofoam Hungary Kft. – Poliuretán feldolgozás a csomagolóipar számára

Írta: Szerkesztőség - 2017 október 31.

Termékeink a csomagolóipar számára elsősorban bélésnek, dobozok, táskák, ládák betétjének kiváló tulajdonságú anyagok. Megfelelő szilárdsággal és egyben rugalmassággal rendelkeznek az ütődések felfogására, a rázkódás csillapítására. Műszaki és értékes áruk kipárnázott csomagolásához nélkülözhetetlenek.

Az Eurofoam Hungary Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a csomagolás ne standard, hanem a vevő mindenkori igényéhez mérten valósulhasson meg. Ennek érdekében poliuretán (PU), polietilén habok (PE) és műgumi (EPDM) lemezek széles választéka áll rendelkezésre. Emellett, stratégiai partnereinkkel együttműködve, nemcsak habot kínálunk, hanem komplett csomagolási megoldásokat is.

A széles termékválaszték mellett a különböző habfeldolgozó eljárások – úgymint: méretre, ill. formára vágás, profilozás, stancolás, marás, ragasztás – biztosítják, hogy a csomagolandó áru pontosan illeszkedjen bármilyen felületre.

A palettánkon megtalálható habok testsűrűsége 15-től egészen 300 kg/m3-ig terjed, ez biztosítja, hogy mindenkor a termék súlyának, alakjának és érzékenységének megfelelő habot tudunk kiválasztani a csomagoláshoz.

Ezek között nem egy speciális tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek megfelelően választékunkban megtalálhatóak többek között: disszipatív, ill. vezetőképes habok (ESD) – elektronikai területre, nagy szilárdságú PE habok (EPE és CLPE) – raklapképzéshez.

Több mint 15 éves csomagolástechnikai tapasztalatunkat és Európában mintegy 50 telephelyen megtalálható társcégeink know-how-ját felhasználva folyamatosan képesek vagyunk modernizálni és bővíteni a gyártási technológiánkat, fejleszteni termékeinket, hogy filozófiánkat napi szinten közvetíteni tudjuk partnereink felé: jó minőség, innováció, környezet és emberközpontúság.

Műszakihab-üzletág
3792 Sajóbábony, Pf. 16
Tel: +36 (46) 549-160
Fax: +36 (46) 549-167

[email protected]
www.eurofoam.hu