Épületvédelem/gyalogosvédelem

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 14.

A-SAFE termékek alkalmazása esetén ütközés során sem a korlát, sem a jármű nem szenved jelentős károkat, a korlát képes elnyelni és szétoszlani az ütközés erejét, így a talapzat sem sérül. Jól látható, rugalmas, alacsony fenntartási költségeket igényel, a gyalogos és jármű forgalmat egyértelműen kijelöli.

A beépített modularitása révén könnyen telepíthető és gyorsan módosítható a többirányú tartóknak köszönhetően pedig a rendszer könnyen illeszkedik bármely létesítménybe, eltávolítva a kemény sarkokat, melyek gyakran okai a baleseteknek. A magas-láthatósági akadályok szervezik és felgyorsítják a létesítményt, optimalizálják a termelékenységet és elsősorban baleseteket előznek meg.

Állványvédelem

Az állványlábak védelme kiemelt fontosságú, ezért fokozott védelmet nyújt a teherrel vagy teher nélkül közlekedő, a sorok közül ki vagy oda beforduló, kézi vagy gépi erővel mozgatott járművekkel szemben.

Az iFlex RackGuard állványvédők kialakításuknak és a Memaplex™ anyagnak köszönhetően képesek elnyelni az oldal- és frontirányú hatásokat, szétoszlatni az energiát az állványláb körül, majd képes visszaalakulni az eredeti állapotába. Az állványvédő segítségével nem csak az állványok állapota őrizhető meg, de maguk az állványvédők is sértetlenek maradnak. Az állványvég-védő iFlex korlát az állványsorok szélét védi, ahol a sorok között közlekedő járművek megfordulnak és gyakran sérülést okoznak az állvány alsó részében.

Az innovatív forgó résznek köszönhetően a korlát eltereli az ütődést és eloszlatja annak erejét, így megelőzi a rögzítések és az alapzat sérülését.

http://www.rugalmasutkozesvedelem.hu