MACH-TECH és IPAR NAPJAI

Írta: Szerkesztőség - 2018 október 10.

2019-ben május 14-17. között kerül újra megrendezésre a szakkiállítás-együttes a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

A sikeres kiállítási csokor számokban:

A 2017-es esemény mind kiállítószámát mind látogatószámát tekintve az utóbbi időkben a legnagyobb ipari rendezvény volt hazánkban.

19 ország425 kiállító (26% külföldi cég) 16.800 látogató 39 országból, ami 11,4 százalékos növekedés a két évvel ezelőtti látogatószámhoz képest (2015-ben 14.700 látogató).

Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjén valamennyi olyan ágazat részt vett, amely vezető szerepet játszik az ipari digitalizáció, az ipar 4.0 térhódításában. A szerszámgépes és más gépipari szereplők, a robotgyártók, az elektronikai vállalatok, a logisztika képviselői, a vezérlések megvalósítói egyaránt nagy számban voltak jelen a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 2017-re a 2015. évi rendezvényhez képest számos témakör erősödött, kiállítószámban és területben bővült, így szélesebb választékkal várta az érdeklődő szakembereket:

  • robottechnika (127%-os területnövekedés)
  • szerszámgépgyártás (40%-os növekedés kiállítószámban és területben)
  • ipari logisztika (100%-os területnövekedés)
  • szoftverek (90%-os területnövekedés)

Nemcsak 2017-ben mutatkozott be kiemelkedően a logisztika. 2018-ban az IPAR NAPJAI-n is számos kiállító várta újdonsággal, érdekességgel érdeklődőket: BeeWaTec Hungária Bt., Columbus McKinnon Hungary Kft., Krause Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., Laune Gyártáskiszolgálás Kft., Novotransz Kft., QLM Logistic Solutions Kft., Rollen Ipari Kerekek Kft., Targo Ferry Hungary Kft., Tente Magyarország Kft., Zarges Kft. A kiállítás kiemelt témaköréről, az IPAR 4.0-ról szóltak a Jungheinrich Hungária Kft. előadásai, ezúttal az intralogisztikához kapcsolódva „Automata raktári megoldások az üzemen belüli anyagmozgatásban” címmel, míg a fogadócsarnokokban önvezető targoncáik „köszöntötték” a látogatókat.

A Linde Anyagmozgatási Kft. pedig az IPAR NAPJAI harmadik napjára szervezte meg népszerű versenyét, a 10. Targonca Kupa-t, melyen 200 résztvevőből került ki az a három legjobb, akik képviselték hazánkat a Németországban rendezett nemzetközi Targonca Kupán.

Csatlakozzon Ön is a résztvevőköz!

A jövő évi ipari kiállítás-együttes időpontja 2019. május 14-17., melyre a szervezők várják azon cégek, kis-, közép- és nagyvállalatok jelentkezést, akik szeretnék bemutatni termékeiket, szolgáltatásaikat, innovációjukat 20.000 ipari területen dolgozó szakembernek.

Kiállítók számára meghirdetett kedvezményes jelentkezési határidő: 2018. október 31.

Bővebb információ:
www.iparnapjai.hu
[email protected]