fbpx

Professzionális ütközésvédelem

Írta: Szerkesztőség - 2018 november 02.

Az ütközésvédelem kiemelt jelentőséggel bír az ipar minden területén, hiszen használatával biztosított erőforrásaink, értékeink védelme és zavartalan működése.

Az ütközések teljes elkerülése fokozott figyelem mellett sem lehetséges, és az általuk okozott károk jelentős költséggel járnak. Az okozott károk csökkentésére nyújt megoldást az A-SAFE által kifejlesztett, rugalmas ütközésvédelmi rendszer. A hagyományos fém ütközésvédelemmel szemben a műanyagalapú, rugalmas ütközésvédelmi termékek – kialakításuknak köszönhetően – ütközést követően nemcsak visszaalakulnak eredeti formájukra, de nem szakadnak ki az alapzatból, és nem okoznak kárt az ütköző eszközben sem.

A rendszer modularitása révén könnyen telepíthető és javítható, a többirányú tartóknak köszönhetően pedig a rendszer könnyen illeszkedik bármely létesítménybe.

A termékek anyagukban színezettek ezért újrafestés költségei megszűnnek (jellemzően sárga, de elérhető fekete és szürke színben is), kihelyezésük nem csak a balesetek megelőzésében fontos, mert szervezik és felgyorsítják a létesítményt, optimalizálják a termelékenységet.

Minden termék TÜV által minősített teszteken esik át, amelyek megtekinthetők honlapunkon a termékek pontos műszaki paramétereivel együtt. Látogasson el honlapunkra, ismerje meg innovatív termékeinket, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és egyedi árajánlatunkat.

Az A-SAFE termékpalettája megoldást nyújt minden méretű és típusú járművel szemben, a korlátok kombinálhatók nyíló és tolókapukkal.

www.raktarprofishop.hu