fbpx

Újra megrendezik hazánkban a világszerte sikeres workshopot

Írta: Csomor Zsolt - 2019 március 20.

A flexónyomtatásban érdekelt szakemberek részére hazánkban harmadik alkalommal kerül megrendezésre az amerikai X-Rite Pantone „The eXpected” elnevezésű, világszerte sikeres workshop sorozata.

A workshop hazai trénere dr. Schulz Péter színelméleti, papír- és nyomdaipari színmérési szakértő, az X-Rite Pantone oktatási partnere. A gyakorlati orientációjú képzés célja, hogy az azon résztvevők a megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában tudatosan és hatékonyan legyenek képesek felismerni, értelmezni és kezelni a színek reprodukálásánál felmerülő gyakorlati problémákat.

Az oktatássorozat most induló tagja a Hogyan kell hagyományos flexótechnológiával „előrelátóan” nyomtatni című haladó szintű, kétnapos interaktív, gyakorlat-centrikus, kis létszámú workshop a hagyományos flexónyomtatás színes reprodukálási munkafolyamatának átfogó megértésére épít.

A 2019. május 15-16. között megrendezésre kerülő magyar nyelvű workshop helyszíne a budapesti Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel. A résztvevők X-Rite igazoló oklevelet kapnak a kurzus elvégzéséről. Jelentkezési határidő 2019. április 25-e, de a limitált csoportlétszám miatt mihamarabb érdemes regisztrálni.

További részletek, felhívás, program és regisztrációs formanyomtatvány az alábbi helyen érhető el: http://www.p-e.hu/?page_id=841