fbpx

Logisztika napi gyárlátogatás az Eagle-nél

Írta: Csomor Zsolt - 2019 április 09.

Az idei Logisztika Napja (2019. április 11.) keretén belül ellátogathat az  Eagle Industry Hungary Kft. modern gyártócsarnokába, ahol egyebek mellett betekintést nyerhet az Ipar 4.0 koncepció néhány gyakorlati megvalósítási lehetőségébe is.

Az Eagle Industry Hungary Kft. benzin üzemanyagú személyautókba gyárt szelepeket: 14 világmárka autóiba építik be az itt gyártott alkatrészeket. A német fejlesztési központ és a japán anyavállalati háttér magas szakmai és minőségi színvonalat biztosít, ami a magyar munkatársak, mérnökök, minőségügyi és logisztikai szakemberek hozzájárulásával mára a régió egyik legsikeresebben működő vállalkozásává tette a céget.

Az SAP 1997-es bevezetése után 2011-ben az Eagle számára nyilvánvalóvá vált, hogy az SAP hatékony működésének elengedhetetlen feltétele, hogy hiteles és lehetőség szerint valós idejű adatokkal dolgozhasson a rendszer, mert csak így biztosítható, hogy a felhasználók is valós képet kapjanak a gyárban zajló folyamatokról, de raktározási adminisztrációs időt is megtakarít ezzel a cég. Így első lépésben 2014-ben bevezették az L-mobile Warehouse – Ready for SAP nevű terméket, ami a raktári mozgások valós idejű könyvelésében nyitott új korszakot.

2016-ban került sor a gyártógépek és a teljes gyártási folyamat integrációjára, ahol a megoldást az L-mobile Production – Ready for SAP terméke jelentette.

Amennyiben betekintést szeretne nyerni a gyár életébe, megismerkedni az ottani Ipar 4.0 koncepciókkal és a Smart Factory gyakorlatbeli alkalmazásával, látogasson el a logisztika napján az Eagle-höz.

Találkozó a maglódi AUCHAN parkolójában, az érdeklődőket onnan egy busz viszi a gyár területére.

További információ és regisztráció: https://www.l-mobile.com/hu/esemenyek/logisztika-napja-2019-eagle/