fbpx

Ön adja a feladatot, mi a megoldást!

Írta: Szerkesztőség - 2019 július 23.

A Kärcher egy nemzetközi tisztítás technológiával foglalkozó vállalkozás, amely ipari és háztartási területen egyaránt kínál költséghatékony, vagy akár egészen magas szintű igényeket is kielégítő megoldásokat, Magyarországon immáron 26 éve.

Sokan nem tudják, hogy a Kärcher közel 3.000 termékével lefedi a tisztítási technikák egészét, legyen szó bármilyen felületről vagy anyagról. A jelenleg üzemelő 28 Kärcher Center és Store üzleteinkkel már elértük az országos lefedettséget, amelyek jól felszerelt szervizpontok is egyben.

A professzionális területen sokféle különböző, és egyéni követelményeknek megfelelő tisztítási feladatot kell teljesíteni, melyek a Kärcher ezen célokra kifejlesztett készülékeivel gond nélkül megoldhatók. Legyen szó kisebb vagy nagyobb ipari vállalatokról vagy kisipari területekről történő felhasználásról, a Kärcher mindig megfelelő megoldást kínál a fenntartható és környezetkímélő tisztításra. Itt is ajánljuk Professional felszereltséggel rendelkező magasnyomású mosóinkat, a forró vizes magasnyomású mosókat vagy seprő-szívógépeket, és sok további, energiatakarékos tisztítókészülékeket.

Seprő- és seprő-szívógépek

Maximális seprési teljesítmény – mindig és mindenütt, az ipari kéziseprőktől a kísérős és felülős gépeken át, az extrém (erős és masszív) ipari felülős seprőgépekig. Tisztáraseprés bármikor, a megbízható, gazdaságos és innovatív Kärcher technológiával. A kényelmes és egyszerűen kezelhető ipari seprőgépek használatával nem marad más csak tisztaság, még a sarkokban is!

Felülős seprő-szívógép – KM 105/110 R

Egyedileg konfigurálható seprő-szívógép hidraulikus magasürítéssel. Az opcionális és szabadalmaztatott sarlós oldalkefe lehetővé teszi a sarkok könnyebb kiseprését, ezáltal megspórolhatja az előzetes kézi tisztítást. A Teach-System segítségével történő automatikus kopás-utánállítás mindig a legjobb seprési eredményeket biztosítja. További előnye a szabadalmaztatott, teljesen automatikus Tact szűrőtisztítás, mely a folyamatos pormentes munkavégzést biztosítja. A multifunkciós kijelzőn 28 nyelven választhatók a menük, melyben információkat kaphatunk pl. a seprőhenger állapotáról, illetve a seprőhenger felületi nyomásáról.

Felülős súroló-szívógépek

Az innovatív kézi-, ráállós-, és felülős súroló-szívógépek kényelmes megoldást nyújtanak a padlók, nagyobb területek tisztán tartásához. A Kärcher felülős súroló-szívógépek kényelmes alternatívát nyújtanak a nagyméretű kísérős gépek helyett. Kiváló manőverező-képességüket keskeny felépítésüknek köszönhetik.

Súroló-szívógép – B 150 R

A kompakt, keskeny akkumulátoros B 150 R felülős súroló-szívógép ideális közepesen nagy beltéri területek tisztításához, és biztosítja, hogy a kezelőnek mindig teljes rálátása legyen a területre. Munkaszélessége 75 centiméter, seprőfunkcióval, 2 hengerkefével sima felületekhez ideális. Az eco!efficiency fokozat csökkenti a víz- és energiafelhasználást. A FACT-rendszer által a kefesebesség beállítható. Auto-Fill funkció: a hatékony frissvíztartály-feltöltéshez, valamint a szennyezett víztartály kényelmes, és higiénikus tisztításához.

www.karcher.hu