fbpx

Online áruházat indított a SPAR

Írta: Csomor Zsolt - 2019 július 18.

Ausztria és Szlovákia után a SPAR Magyarországon is elindította online áruházát. A több mint 960 millió forintos fejlesztéssel a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. az év végéig csaknem 100 újabb munkahelyet teremt.


Forrás: SPAR

A kiskereskedelmi üzletlánc új szolgáltatása Budapest teljes területén és 49 környező településen érhető el. A SPAR házhoz rendelhető széles kínálatában mintegy 18 000 árucikk szerepel, ami egy hipermarketben is megvásárolható.

A házhozszállítási szolgáltatás kiszolgálására átalakított 3 – a pesterzsébeti, a diósdi és a szentendrei – INTERSPAR hipermarketekből történik a megrendelt termékek kiszállítása a vásárlókhoz. Az online shop dedikált telefonos és online ügyfélszolgálattal is rendelkezik, amely a kiszállítási időablakokhoz igazodva érhető el a vásárlók számára, akik heti 6 napon keresztül, hétfőtől péntekig 8 órától 22 óráig, szombaton 8 órától 18 óráig kétórás idősávokban rendelhetnek. A címre történő kiszállítás mellett lehetőség van a személyes, úgynevezett Drive-In átvételre a kiszállításban részt vevő üzletekben.

A SPAR 20 kisteherautóból álló saját flottát állított fel, amelyek teljes raktere kiválóan alkalmas hűtésre és fagyasztásra egyaránt. A mirelit termékeket például egy speciális akkus hűtő segítségével egészen a vásárló ajtajáig tudják a kellő hőmérsékleten tartani. A kiszállítást jelenleg 45 sofőr végzi, a munkájukat 6 vevőszolgálatos és 33 komissiózó munkatárs segíti, a központban pedig 14 kolléga szervezi és irányítja a munkát.

A hatékony, gyors és pontos munkavégzést az elérhető legkorszerűbb logisztikai és informatikai rendszer biztosítja. A komissiózást és a termékek környezetbarát papírtáskákba helyezését szakképzett munkatársak végzik az üzletekben. Az alkalmazott technológiának köszönhetően egyidejűleg 4 rendelés összeállítására is lehetőség nyílik, amelynek során termékfotók segítik a munkatársakat. A kiszállításig elkülönített tárolási és hűtési lánc szavatolja a termékek minőségének megőrzését.