Hogyan lehet csökkenteni a bevételkiesést és a raklapméret-meghatározás idejét?

Írta: Transpack-2020/V. lapszám cikke - 2020 november 03.

A TLD870 kétszer gyorsabb mérési idővel rendelkezik, mint a piacon elérhető rendszerek átlagban. A hatékony dimenzionálás érdekében azonos idő alatt több raklapot képes lemérni, így csökkenti a bevételkiesést, és lehetővé teszi a pontos számlák kiállítását.

A szállítmányozási és logisztikai vállalatok célja, hogy a szállításhoz rendelkezésre álló teret maximálisan ki tudják használni. A szigorú határidők betartása miatt gyors munkafolyamatokra van szükség, ezért azonban gyakran előfordul, hogy több raklap esetében is elmarad a méretmeghatározás. Ez hiányos adatokat és pontatlan számlázást okoz.

 

 

A METTLER TOLEDO TLD870 új, dimenzionáló technológiája hatékony, hibamentes raklapkezeléssel segít maximalizálni a jövedelmezőséget. A TLD870 minden szállítmány méretét gyorsan és egyszerűen meghatározza, még a nehezen dimenzionálható, fekete műanyaggal, vagy fényvisszaverő fóliával rendelkező csomagokét is.

Amellett, hogy egyszerű az üzemeltetése, a TLD870 nem rendelkezik külső mozgó alkatrészekkel. Ennek köszönhetően minimális a használat során bekövetkező kopás és a dimenzionáló berendezés karbantartási költsége. A plafonra szerelhető kialakításból adódóan, a TLD870 nem akadályozza a targoncák munkáját, így az üzemeltetés zavartalanul folyhat.

Minden adatot biztonságosan tárol és továbbít, ehhez a TLD870 nem igényel külső vezérlő egységet. A dimenzionáló berendezést METTLER TOLEDO padló- vagy targoncamérleggel és a megfelelő adatkezelő szoftverrel együtt használva lehetőség nyílik a raklap minden paraméterének meghatározására: 3 dimenziós méretek, tömeg és vonalkód adatok egy helyen. Tehát mindössze két másodperc alatt pontos raklapméretet kapunk a 99%-os méret-meghatározó képesség, a fényképkészítés funkció és a targoncával vagy padlómérleggel való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően.

 

 

Forrás: METTLER TOLEDO

Ismerje meg intelligens megoldásainkat, amelyek átláthatóságot és hatékonyságot visznek logisztikai folyamataiba!

További információ: www.mt.com