fbpx

Vállalatok a körforgásos gazdaságban – II. rész

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 november 11.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének szervezésében megvalósuló, három alkalomból álló, körforgásos gazdasággal foglalkozó workshop és képzéssorozat 2. eseményéhez érkezik, melynek témája az ökoinnovációk és a zöld startupok lesznek. Az eseménysorozat támogatója a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

A környezetipar, az ökoinnovációk és a startupok érvényesülése és kilátásai itthon

és a globális piacokon

Időpont: 2019. november 14. (csütörtök), 9.00 óra

Helyszín: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 11/A., KSZGYSZ Iroda (www.kszgysz.hu)

Szövetségünk közel 240 tagvállalata és együttműködő partnerei szerves résztvevői a hazai körforgásos gazdaság és ipari szimbiózis megvalósításának, a fenntartható fejlődés felé vezető út kidolgozásának, a klímaváltozás elleni küzdelemnek (www.kszgysz.hu). Az elmúlt években lebonyolított konferenciák, egyeztetések, képzések, tanulmányok során összegyűlt tapasztalatok és vélemények hívták életre ezt a programot, amelynek célja a döntéshozók, a jogalkalmazók, a gazdasági szereplők (gyártók és szolgáltatók), a szakmai szervezetek hiteles tájékoztatása, a szemléletformálás, a körforgásos gazdaságra való átállás hatékony és zökkenőmentes elősegítése. További célunk, hogy a fenti témakörökben konzultációs és networking lehetőséget, illetve az igényeknek megfelelően szakmai válaszokat, kapcsolatokat biztosítsunk a résztvevőknek a továbblépéshez.

A környezetipar szakterületeire, szakembereire az erőforrások szűkülése és a klímaváltozás hatásai miatt egyre nagyobb igény mutatkozik. A tudás, az ismeretek és a jó gyakorlatok disszeminációja szükséges itthon és külföldön is, a szakemberképzéshez, elhelyezkedéshez, az e területen keletkező innovációk piacra jutásához kívánunk segítséget nyújtani, az előadó szakértők és gyakorló ökoinnovátorok bevonásával.

A workshop és képzéssorozat három fő témája:

1. Körforgásos gazdasági stratégiák, jogi és gazdasági keretek – kötelezettségek, üzleti lehetőségek és esélyek – 2019. október 28. – részletek

2. A környezetipar, az ökoinnovációk és a zöld startupok érvényesülése és kilátásai itthon és a globális piacokon – 2019. november 14.

3. Hogyan és mibe csomagol a jövő? – 2019. december 5.

A második eseményt 2019. november 14-én (csütörtök), 9.00 órai kezdettel tartjuk a KSZGYSZ rendezvénytermében (1024 Budapest, Keleti Károly utca 11/A).

Részvételi díj: 18.500 Ft+áfa

KSZGYSZ-tagoknak: 13.500 Ft+áfa

Bővebb információ és regisztráció