fbpx

Rakodás és mérés egy időben: Forkmaster targoncamérleg

Írta: Szerkesztőség - 2019 december 18.

A Forkmaster targoncamérleg használata rendkívül egyszerű: csak meg kell emelni a raklapot egy meghatározott magasságba, majd visszaengedni, és már meg is jelenik a kijelzőn a mérési eredmény, az egész művelet nem tart tovább 15 másodpercnél.

A gyors mérés jelentős megtakarítást eredményez: nem kell a raklapot egy másik mérlegre vinni, ott lerakni, megmérni, majd visszavinni. Így munkaidő és az üzemanyagköltség is megspórolható. A mérleg vásárlása akár fél éven belül megtérülhet.

A Forkmaster targoncamérleg használata megkönnyíti a dokumentációt is. A mérleghez kapcsolt nyomtató részletes mérlegjegyet nyomtat, céges fejléccel, dátummal és minden mérési eredménnyel. A hozzákapcsolt vonalkódolvasó vagy billentyűzet egyszerű és gyors adatbevitelt tesz lehetővé, rögzíthető a vonalkód vagy azonosító minden méréshez.
A mérési pontosság a mérleg típusától függően ±2%, ±0,5%, ±0,05%. Ezek a pontossági osztályok minden mérési igény ki tudnak elégíteni. A mérési adatok akár vezeték nélküli hálózaton keresztül rögzíthetők egy SQL adatbázisba. Ebből az adatbázisból lekérdezések, jelentések készíthetők.

További információ: HBL Mérleg Kft