Energiahatékonyság felsőfokon

FHB négytámaszú ellensúlyos 80 V-os elektromos targonca 3,5 tonna maximális kapacitással

Az FHB targoncacsalád tervezésekor a biztonság és a kezelhetőség optimalizálása volt a cél. A 80 V-os targonca még nagy emelési magasságnál is rendkívül stabil marad. A duális motorokkal hajtott, kompakt és költséghatékony gépet könnyű kormányzás jellemzi.

Intelligens és hatékony kialakítása révén az FHB optimális biztonságot és kezelhetőséget biztosít. A kezelő kényelmét szolgálja a speciális kormánykerék, a hatékony lamellás fékrendszer, a kezelői jelenlétet érzékelő rendszer és az előnyösen kialakított ellensúly. Innovatív kialakítása alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé, ezzel biztosít kiváló teljesítményt mind a beltéri, mind a kültéri használat során. Az ECO üzemmóddal hosszabb üzemidő, míg a PRO üzemmóddal nagyobb teljesítményt érhető el. A külön rendelhető „Feather Touch” kormányzással akár 20% energiát is megtakaríthatnak. Az így megnövelt üzemidő jelentősen javítja a termelékenységet.

További előnyös tulajdonságok:

– Az intelligens „Curve Control” kanyarodás-szabályozás a kormányzási szögtől függően automatikusan szabályozza a targonca sebességét.

– Az egyedi kormányzást biztosító intelligens szoftver az ellenirányban forgó hajtókerekeket is vezérli.

– A vezetési testhelyzet igény szerint állítható és az extra széles fellépő garantálja a biztonságos beszállást.

– A targonca ideális választás a gyártás, élelmiszeripar, italgyártás, autóipar, fémipar, faipar és a megfelelő védelem miatt a vegyipar területén is.

www.nagoya.hu

anyagmozgatás elektromos energia nagoya targonca
..