fbpx

Kábelazonosítás sokkal gyorsabban

Írta: Csomor Zsolt - 2020 május 21.

A gyakorlott kezelők 15 másodperc alatt nyomtatják ki, és helyezik fel kézzel a jelölőcímkét. Az új BradyPrinter A5500 jelölőnyomtató-felhelyező a kábelek 5 másodperc alatti megjelölésével jelentősen növeli a hatékonyságot.

Nagyobb hatékonyság és megtakarítás

A BradyPrinter A5500 a jelölőcímkék automatikus nyomtatásával és felhelyezésével növeli a termelés hatékonyságát, és javítja az azonosítás minőségét. A kábeleket 5 másodperc alatt azonosítja, a címkéket nem kell előre kinyomtatni, és kézzel felhelyezni. A BradyPrinter A5500 a vonalkódok, logók és diagramok 300 dpi felbontású nyomtatását teszi lehetővé, valamint megbízható kábeljelölőket helyez fel, amik nagyon sok információt tartalmazhatnak.

 Kábelek széles köre

A BradyPrinter A5500 nagyon rugalmas: beállítás nélkül képes azonosítani a kábeleket 1,52 és 15,24 mm átmérő között, továbbá felhelyezi az akár 50,8 mm szélességű, és 19,05 és 76,20

mm közötti hosszúságú címkéket is. A színes érintőképernyő és modern felhasználói felület tovább javítják a nyomtató rugalmasságát és könnyű használhatóságát.

 Könnyű telepítés

Az USB-portoknak és az Ethernet-kapcsolatnak köszönhetően a BradyPrinter A5500 nyomtató praktikusan telepíthető a különböző gyártási környezetben. A címketervezést, a vonalkódkészítést és a sorszámozást segítő Brady Workstation alkalmazásokkal együttműködő BradyPrinter A5500 kiválóan alkalmas a folyamatok hatékonyságának növelésére.

Számolja ki a beruházás megtérülését a Brady honlapján, vagy kérjen további információt az [email protected] e-mail címen!

Képek forrása: Brady Corporation