fbpx

Megéri tudatosnak lenni a hulladékkezelésben is

Írta: Szerkesztőség - 2020 június 26.

Meva-tippek arra, hogyan bánjunk intelligensen, környezetkímélően, sőt, még saját magunknak is időt-pénzt megtakarító módon a hulladékokkal.

Az elmúlt hónapok kicsit átformálták forgalmi kínálatunkat és ügyfeleink összetételét. A céges vásárlások kicsit háttérbe szorultak, az ügyfeleink home office-ba kényszerültek, a tulajdonosok pedig megfontoltabbak lettek: mire is ruháznak be a következő időszakban, nem ismerve milyen hosszútávú gazdasági hatással kell számolniuk a koronavírus-járvány következtében. Előtérbe kerültek a magáncélú vásárlók, akik felszabaduló szabadidejüket arra fordították, hogy szétnézzenek az interneten, és kényelmesen, házhoz szállítva jussanak hozzá olyan termékekhez, melyeket reális áron, gyorsan megkaphatnak. Így volt ez cégünknél is, ahol a magánszemélyek vásárlását eddig is szívesen fogadtuk, ám az elmúlt hónapokban számuk megsokszorozódott. Hála a bővülő igényeiknek, cégünk ebben a nehéz időszakban is működni tudott, és reméljük, széles kínálatunkat még többen fedezik fel a jövőben.

Hogy az otthonlét milyen személyes igényeket erősített fel, és ezek kielégítésében cégünk az Önök segítségére miben lehet, szeretnék néhány tippet adni kínálatunkból.

A család otthonléte megnövelte az élelmiszerekből származó, a csomagolási és a tisztálkodási hulladékot, s bizonyára Önök is tapasztalták azt, hogy a kuka hamarabb megtelt, a főzéshez használt anyagokból jóval több komposztálható hulladék keletkezett, a szelektív hulladék és a használt háztartási olaj mennyisége nőtt.

Kínálatunkban ehhez is találnak többféle terméket.

 

Hagyományos hulladéktárolót:

Hulladéktárolók/Kommunális hulladéktárolók

A komposztáláshoz alkalmazható edényeket:

Hulladéktárolók / Bio és Gasztro hulladékgyűjtő

 

 

Egyszerű, ám hatékony szelektív gyűjtő edényeket, zsákállványokat:

Hulladéktárolók / Műanyag

Hulladéktárolók / Zsákállványok

 

Egészségügyi hulladékra használható edényeket:

Hulladéktárolók / Műanyag

Mindennapjainkban nem is vettük észre, hogy mennyit „spórolunk” azzal, hogy dolgozunk. De ha már otthon voltunk, felfigyelhettünk arra, hogy nap mint nap mennyi szemetet termelünk! Ha pedig egy kicsit is környezettudatosak vagyunk, akkor próbáljuk meg kialakítani egy rendszert, amellyel hasznosak lehetünk a környezetünkre! Nem is szólva arról, mennyi és időt, pénzt is spórolhatunk meg. Ehhez nyújtunk segítséget Önöknek.

 

Jeneiné Tóth Aranka
ügyvezető

 

Tekintse meg kínálatunkat www.mevakomi.hu és www.felitatoanyagok.hu honlapon!