fbpx

Percenként 80 db álló papírtasak

Írta: Transpack-2022/III. lapszám cikke - 2022 június 18. -Hirdetés

Rovema BVC 260 függőleges tasakológép

A SIRHA Budapest szakkiállításon a német ROVEMA-t képviselő ADOK Kft. többek között egy BVC 260 típusú, függőleges csomagológépet mutatott be. Ez a géptípus egy folyamatos működésű, függőleges tömlőtasakoló berendezést takar, mely képes a termékek széles skáláját gyorsan, hatékonyan és kíméletesen becsomagolni, például akár percenként 210 lapos tasakba. A BVC sorozat gépei egyszerűen és könnyen kezelhetőek, a felhasználó számára jól érthető, grafikákkal kiegészített útmutató áll rendelkezésre az adott ország anyanyelvén.

nő, csomagolás

A ROVEMA BVC sorozata maximális rugalmasságot kínál a csomagolóanyag megválasztása terén is – könnyű OPP csomagolóanyagok és modern monocsomagolóanyagok, de speciális igényű papír- és kompozit csomagolóanyagok is feldolgozhatók ezzel a berendezéssel. A különböző csomagolóanyagok cseréje gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A hegesztőerő önálló paraméterként programozható és receptként elmenthető, így a folyamatok megismételhetőek, és akár kis tételek is hatékonyan csomagolhatók.

csomagológép

Új technológia, környezetbarát papír csomagolóanyag

Az ADOK Kft. standján megtekinthető volt a ROVEMA aktuális újdonsága is, egy teljesen új tasaktípus, a nagy felületű álló papírtasak. A bemutatott csomagolóanyag, a „Mr. Paper” egy teljes mértékben újrahasznosítható papír csomagolóanyag, mely élelmiszeripari alkalmazások széles skálája esetén jelent ideális megoldást. Fő jellemzői a nagyon jó megmunkálhatóság és a nagy papírszilárdság, mely tulajdonságait nedvességnek kitettség esetén is megőrzi, és képes biztosítani a termékek megfelelő szellőzését.

A SILBO által gyártott „Mr. Paper” csomagolóanyag (80 g/m²) teljesen kompatibilis a bemutatott BVC berendezéssel. Ezt az anyagot fazonkasírozott módon használva – vagyis a hegesztéshez szükséges médiumot csak a hegesztési területen felhordva – a berendezés percenként akár 80 darab fóliaszilárdságú papírtasakot is képes elkészíteni.

  1. Erős, tartós hegesztés minimális csomagolóanyag-felhasználás mellett az átlapoló hegesztési technológiának köszönhetően.
  2. Optimális hegesztési szélesség, mely termékek széles skálájához megfelelő: 5-14 mm.
  3. Kiváló minőségű, álló típusú tasakok a lezárt oldalsó redőknek köszönhetően.
csomagolás

A ROVEMA-ról

A német gépgyártó ROVEMA több mint 60 évnyi tapasztalattal a háta mögött olyan csomagológépeket fejleszt, amelyek megfelelnek a modern körforgásos gazdaság összetett követelményrendszerének, és megfelelő módon fel vannak készítve a jövőbeni csomagolási feladatok elvégzésére is.

A ROVEMA BVC sorozat esetében a meglévő gépek új, újrahasznosítható csomagolóanyagok használatára vagy új tasaktípusra történő átalakítása általában egyszerűen, jelentős teljesítményveszteség nélkül lehetséges.

Az ADOK Kft.-ről

Az ADOK Kft. több mint 25 éve működő magyar családi vállalkozás, mely nagyipari csomagolástechnikával foglalkozik. Piacvezető gépgyártók csomagoló berendezéseit forgalmazza, megbízható szaktanácsadást nyújt, saját szervize révén pedig biztosítani tudja a telepített gépekhez kapcsolódó alkatrészellátást, karbantartást és javítást is.

Az ADOK Kft. csomagolástechnikai portfóliójának kiemelt elemei a tasakolóberendezések, a különböző súlykombinációs és térfogatadagolók, a súly- és idegen test ellenőrző berendezések, a folyadéktöltők, valamint a szerializációs berendezések.

Elérhetőségek:
2040 Budaörs, Forrás u. 6.
Tel: +36 23 428 918
Mobil: +36 70 322 7060
www.adokkft.hu
[email protected]