fbpx

A MikulásGyárnak segítenek a dobozaikkal

Írta: Kristóf Imre - 2022 december 20.

A prémium csomagolásaiért elismert Sz.Variáns Kft. és a MikulásGyár együttműködik, hogy a nehéz sorsú családokat közösen támogathassák. A családi vállalkozás a társadalmi felelősségvállalást saját társasági értékének tekinti, jótékonysági tevékenységével célja, hogy a többi KKV-nak is példát mutasson.

Ajándék dobozok az ajándékoknak

A debreceni telephelyű családi vállalkozás csapata összefogott a MikulásGyárral, hogy közös erővel segíthessenek a rászorulókon. Így született meg az együttműködés, melynek eredményeként 1000 darab dobozt ajánlottak fel a szervezőknek, hogy minél több tartós élelmiszer, valamint tisztító- és tisztálkodási szer juthasson el a nehéz körülmények között élőkhöz.

Zsolnai Endre
Zsolnai Endre a MikulásGyár Alapítvány főszervezője, alapítója

– A cég által adományozott dobozok tökéletesen megfelelnek a MikulásGyár igényeinek: minőségiek, nagy teherbírásúak, több rétegűek, megfelelő méretűek és nem utolsó sorban esztétikusak. A nagy adománypontjainkon a felajánlások a dobozokba kerülnek, ezeket az Oltalom Egyesület központjába szállítjuk, s végül onnan osztjuk ki a rászoruló intézmények és nagycsaládok részére – mondta Zsolnai Endre a MikulásGyár Alapítvány főszervezője, alapítója.

Jót tenni örök cél

Az Sz.Variáns Kft. a társadalmi felelősségvállalást saját társasági értékének tekinti, ezért is támogatja idén többek között a debreceni gyerekklinikát, a helyi hospice szervezet nővéreit, és az Országos Vérellátó Szolgálatot is.

Szakál János
Szakál János, az Sz.Variáns Kft. ügyvezető tulajdonosa

 – Az adományozással a segítségnyújtáson kívül a cég célja, hogy felhívja a figyelmet a rászorulók egyre súlyosbodó problémáira. A MikulásGyár nem tesz különbséget ember és ember között, nem kérdezi, ki miért éhezik. Ha tud, segít – származásra, etnikumra, korra, nemre tekintet nélkül. A MikulásGyár szellemisége a humánumból fakad. Ezzel a céllal tud azonosulni az Sz. Variáns Kft is. A téli ünnepek jelentőségét nem csak a családdal töltött közös idő adja, hanem az adakozások is. Mindegy, milyen formát ölt az adomány, mert a valódi ajándék mindenképpen a szeretet mozzanata a szívünkben. Méltónak adj, és a jótékonykodás használ a léleknek”– hangsúlyozta Szakál János, az Sz.Variáns Kft. ügyvezető tulajdonosa.

Az idén immár 18. alkalommal megrendezésre kerülő gyűjtés 2022. november 30. és december 22. között a budapesti Városháza Parkban és az Etele Plázában, 9 és 21 óra között tart. Az adományok egy része pedig az Sz. Variáns dobozaiban jut el a nehéz sorsúak részére.

Forrás: PResston PR