fbpx

Használtjármű központot nyitott a DAF Prágában

Írta: Csomor Zsolt - 2020 július 20.

A nemrégiben megnyitott használtkamion központ folyamatosan több mint 200 használt DAF tehergépkocsit kínál eladásra Prágában. A használtkamion központ megnyitása hangsúlyozza a DAF Trucks azon törekvését, hogy tovább erősítse használt kamionhálózatát Európában, és megfeleljen a fiatal használt DAF tehergépkocsik iránti növekvő piaci keresletnek.

 

Egyre növekvő kereslet

A DAF tehergépkocsik iránti kereslet Kelet-Európában is folyamatosan növekszik nem csak az új, de a majdnem új járművek esetében is. A DAF új prágai használtkamion központjában elérhető a gondosan kiválasztott járművek mindegyike, melyek a DAF, a PACCAR Financial vagy a PacLease szervezettől származnak.

 

 

Teljes gyártói garancia

A DAF használtkamion központja által Prágában kínált szinte minden tehergépkocsi rendelkezik a First Choice címkével. Ez azt jelenti, hogy ezek a legalább 1 600 000 kilométer kiszolgálására tervezett DAF tehergépkocsik még mindig teljes életet élnek: 5 évnél fiatalabbak, nem több mint 600 000 kilométert tettek meg, és mindig megfelelően karbantartották őket. A First Choice tehergépkocsik több mint 200 pontos műszaki ellenőrzésen estek át, kiváló állapotban vannak, opcióként pedig teljes vagy hajtáslánc-garanciával is kaphatók. A First Choice tehergépkocsik a PACCAR Financial segítségével is finanszírozhatók, és MultiSupport javítási és karbantartási szerződéssel is kaphatók.

Hivatalos DAF használtkamion központ Budapesten, Varsóban és Lyonban található a körülbelül 200 európai DAF márkakereskedő mellett, akik First Choice használt DAF tehergépkocsikat értékesítenek.

 

Kiváló állapotú, fiatal tehergépkocsik

A Prágában található használtkamion központ teljes mértékben a fiatal használt DAF tehergépkocsik értékesítésére specializálódott, ismertette Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója, a DAF Used Trucks felelőse.

A prágai DAF használtkamion központban jelenleg elérhető járművek a www.dafusedtrucks.com címen találhatók.

 

Kép forrása: DAF