fbpx

A szemet gyönyörködtető Mizo dobozokkal tanulhatunk is

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 08.

A Mizo tejtermékeinek legújabb dobozain a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének remekei szerepelnek. Minden festményhez egy kis műelemzés is jár, ezzel is népszerűsítve a képzőművészetet.

 

 

A Mizo minden évben arra törekszik, hogy valami váratlan újdonsággal lepje meg a vásárlókat. Idén ősszel a dobozos kávéit a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének gyönyörű festményei borítják be. Minden festményhez egy kis műelemzés is jár ezzel is népszerűsítve a képzőművészetet, és arra biztatva a fogyasztókat, hogy látogassanak el a hazai múzeumokba – derül ki a kreativ.hu cikkéből.

Az egyedi csomagolású termékcsalád összesen 30 festményt mutat be nem csak hazai, de nemzetközileg is világhírű művészektől. A bemutatott festmények alkotói között láthatjuk Munkácsy Mihály, Szinyei Merse Pál, Csontváry Kosztka Tivadar, Henri de Toulouse-Lautrec vagy éppen Goya festményeit is.

A sorozat elemeinek könnyebb beazonosíthatósága érdekében a dobozok alsó részén mindegyik festmény egyedi sorszámot kapott, 1-30-ig, de az új csomagolásukat és történetüket a márka új, dedikált weboldalán is elolvashatjuk.

Kép forrása: Mizo