fbpx

Best of Industry Award / Az ipar legjobbja

Írta: Szerkesztőség - 2020 október 05.

A Best of Industry Awarddal, azaz az Ipar Legjobbja Díjjal minden évben az ipar legkiválóbb termékeit jutalmazzák. A Jungheinrich ETV 216i típusú lítiumion tolóoszlopos targoncája meggyőzte a zsűri minden tagját, és kiérdemelte ezt az elismert díjat.

 

 

Győztes a hatékonyság terén: az Ipar Legjobbja a Jungheinrich ETV 216i tolóoszlopos targonca

Az MM Maschinenmarkt kiadó felismerte, milyen lenyűgöző innovációk vannak az ipari termékkategóriákban is, és immár ötödik éve hirdette meg pályázatát. A világ első integrált lítiumion-technológiával működő tolóoszlopos targoncája, a Jungheinrich ETV 216i típusa meg tudta győzni az iparági szakértőket, és elnyerte ezt az elismert díjat az „Anyagáramlás“ kategóriában. Alapos kiválasztási folyamat után 31 nevező indult tizenegy kategóriában a díjért. A végső győzteseket a független targokból álló zsűri, és az MM Maschinenmarkt online szavazói választották ki.

 

 

Az ETV 216i típust a Jungheinrich házon belül fejlesztette norderstedti gyárában. A kiemelkedő mérnöki munka mellett meggyőző a tágas kezelőhely a kezelők számára, a kiváló kilátás minden irányban és a maximális energiahatékonyság. Az ETV 216i forradalmi designja bármikor nagyszerű kilátást biztosít minden irányban. Az integrált lítiumion akkumulátornak köszönhetően akadálytalan a kilátás a villákra. A teher és a kerékkarok tökéletesen beláthatók. A két kapaszkodó és a nagy méretű fellépő ergonomikus, hárompontos beszállást tesz lehetővé a kezelő számára. Az ETV 216i a ki- és betárolási, illetve a komissiózási műveletek során folyamatos magas teljesítményt biztosít, kihasználva az erős és helytakarékos, beépített lítiumion akkumulátor előnyeit. A rendszer lelke a gyárilag beépített lítiumion akkumulátor, amely rendkívül hosszú élettartamú, rövid idő alatt feltölthető, és nem igényel karbantartást. Nincs szükség akkumulátorcserére, külön infrastruktúrára, helységre az akkumulátorok töltéséhez és ez mindenképpen sok időt, valamint költséget takarít meg.

Az integrált lítiumion akkumulátorral szerelt targoncát hazánkban is számos vállalat használja és élvezi annak minden előnyét.

További információ:

https://www.jungheinrich.hu/etv216i