fbpx

Szállításbiztos élvédőt díjaztak a világversenyen

Írta: Csomor Zsolt - 2020 október 06.

Az ausztriai Smurfit Kappa Interwell GmbH & Co KG csomagolóipari vállalat olyan csomagolási innovációval nevezett az idei WorldStar Csomagolási Világversenyre, aminek köszönhetően szállítás közben a dobozok élei sem sérülnek.

 

 

Egyszerű, de zseniális! Az osztrák szeszesital előállító, a Stroh vállalat olyan innovatív csomagolást keresett, aminek köszönhetően csökken a szállításkori sérülés kockázata. A cél egy intelligens élvédő kifejlesztése volt, amely a legbiztosabb védelmet nyújtja a Stroh szeszes dobozainak a raklapon.

A fejlesztést a Smurfit Kappa Interwell GmbH & Co KG hajtotta végre. Az intelligens élvédő számos előnnyel jár, beleértve a reteszelő funkciót, az önmegtartó-képességet, az állítható magasságot és a növelt oldalhosszt is.

A hullámlemez teljes egészében újrafelhasználható, újrahasznosítható, és biológiailag lebontható. Az új kialakítás nemcsak a Stroh költségét, de szén-dioxid-kibocsátását is csökkenti. Ez egy nagyszerű alternatív megoldás standard műanyag vagy merev karton sarkokhoz.

Az innovatív csomagolás nemcsak a hazai, de a WorldStar Csomagolási Világversenyen is elnyerte a szakmai zsűri tetszését.

Kép forrása: WorldStar