fbpx

Használjon végre professzionális ipari szállítószalag görgőket!

Írta: Transpack - Hirdetés - 2020 október 14.

Az ipari termelés minden területén találkozunk felhasználásukkal a szállítószalagok hajtott és szabadonfutó görgős szállítópályák részeiként. Az általunk forgalmazott görgők kiemelkedő strapabírás és hosszú élettartam mellett kiváló ár/érték aránnyal is rendelkeznek.

Szakembereink a biztos választás érdekében minden esetben segítséget nyújtanak az igényfelmérés alapján. Kollégáink a beépítésben, illetve a szervizelésben is segítenek szükség esetén.

 

 

A szállítógörgő kínálatunk legnépszerűbb termékei:

  1. Sima palástú görgők

A szállítószalag görgőket komplett szerkezettel az összes szokványos méretben, illetve a megrendelő igénye szerinti méretben készítjük el. A tengelyek végződéseit is igény szerint alakítjuk ki, akár külső vagy belső menettel is elláthatjuk. A komaxit felületi kezelés hosszú élettartamot biztosít.

  1. Tárcsás görgők

A sima felületű görgők helyett ott ajánljuk használatát, ahol kisebb érintkezési felületre van szükség. Előnyük, hogy a kis felületnek köszönhetően minimális a görgők szállított anyag miatti beragadása.

  1. Gyűrűs görgők

Amennyiben a szállítandó anyag állaga tapadós, és a szállítószalagon nincs beépített hevedertisztító, a visszafutó (alsó) ágon a görgők sima fémpalástja hamar felrakódhat ezzel az anyaggal. Ilyen helyekre a legtöbb esetben gumigyűrűs görgőket javaslunk beszerelésre.
Minden esetben biztosítjuk megrendelőink részére:

– Technikai információk és dokumentumok biztosítása,
– Tanácsadás az anyagok megfelelő kiválasztásánál és használatánál,
– Szakértőnk segítségével technikai ajánlások és megoldások,
– Ingyenes konzultáció termékeink alkalmazásáról és alkalmasságáról.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken: www.albelt.hu vagy a+36-33/402-055 telefonszámon!