fbpx

Újabb környezetbarát csomagolóanyagok az Auchannál

Írta: Csomor Zsolt - 2020 október 14.

Az Auchan folyamatosan azon dolgozik, hogy a beszállítói partnerei termékeinél, illetve az áruházakban is csökkentse az egyszer használatos műanyag csomagolóanyagokat. Október elejétől pedig új lehetőséget kínál a vásárlói számára.

 

 

Az áruházlánc gyümölcs- és zöldségrészlegein ezentúl háromféle, környezetbarát csomagolóeszközzel találkozhatunk: a többször használatos, könnyen tisztítható, egyszerre hat termék tárolására is alkalmas gyümölcs- és zöldségtáskák, a mosható, három darabos, könnyen szállítható retasakok, valamint a 100 %-ban lebomló, biológiai alapanyagokból készült, házilag is komposztálható zacskók. Az újonnan érkező csomagolási eszközök megtalálhatók a gyümölcs- és zöldségrészlegen a látványos fa displayeken, illetve a zölddel jelölt állványokon.

Októbertől változik a termékek lemérése is az összes Auchan áruházban: minden esetben a vásárló maga döntheti el, hogy a már megszokott lehetőséget választja az egyszer használatos műanyagzacskóval, vagy a sokkal környezettudatosabb alternatívák mellett teszi le a voksát. A mérésnél külön gomb segíti a vásárlót, ha a fenntarthatóbb megoldást választja, de lehetőség lesz a csomagolásmentes mérésre is, amelynél akár a mosható tasakok is alkalmazhatók, olvasható a Auchan Retail Magyarország közleményében, valamint a Termékmix oldalán.

Kép forrása: Auchan