fbpx

KOLBUS – on-demand hullámkartondoboz-gyártás

Írta: Szerkesztőség - 2020 november 17.

Az egyedi dobozméretek, valamint a környezetbarát csomagolás kínálata számtalan vállalkozásnak jelenthet új megoldást.

Az igény szerinti dobozgyártással a cégek időt és pénzt takaríthatnak meg, egyúttal értékes raktárterületet szabadítva fel. A KOLBUS cég a nagy komplex gépei mellett belépő szintű megoldásokat is kínál ennek a szegmensnek a kiszolgálására: 3 kis gép segítségével megvalósítható az igény szerinti dobozgyártás.

A gyorsan beállítható SC 100 bígelő és vágógép adja meg a kartonívek megfelelő méretre vágásával a dobozok alapját. A vágások mellett az SC 100 arra is alkalmas, hogy tökéletes bígelést készítsen, lehetővé téve a dobozok könnyű hajtogatását. A 7. generációs minimális helyigényű Box-Maker dobozgyártógép megfelelő azoknak a cégeknek, amik alacsonyabb napi mennyiséget szeretnének gyártani, viszont változatos típusokra és méretekre van szükségük. Hatékony kispéldányszámú gépként a Box-Maker másodpercek alatt beállítható a gyártandó dobozokra igény szerint, sokkal gyorsabbá téve az átfutási időt. Használata rendkívül egyszerű; 50 különböző doboz típus készíthető, melyből 15 előre programozott. Az elektronikus érintőképernyős interfészen a szükséges méretek megadása után már csak figyelni kell, ahogy a dobozunk elkészül.

A Pro-Melt 100 előnyösen teszi teljessé a dobozgyártó megoldást: sokkal gyorsabban fejezi be a munkákat, mint a hagyományos ragasztópisztolyok, és akár 50%-kal csökkenti a költségeket. A ragasztótartály konstans ellátást biztosít, méri a megfelelő ragasztómennyiséget, és felhordja a teljes szükséges hosszra. Ez a megszakítás nélküli folyamat rövidíti az átfutási időt, és növeli a profitot.

 

 

www.prosystem.hu

 

Szerző: Kiss Nóra