fbpx

Erőt sugárzó, mégis gyönyörű üvegpalack

Írta: Csomor Zsolt - 2021 január 01.

A Royal Rhino gyönyörű formájú üvegbe töltötte a krémlikőrjét. Az African Cream Liqueurs üvegpalack az orrszarvú szarvának ívét utánozza. Ez a csomagolás a gyártó fenntarthatóság iránti elkötelezettségét is szimbolizálja.

 

üvegpalack

 

Csomagolásban rejlő erő

A dél-afrikai Louis Lategan üzletember által megálmodott orrszarvú szarvát utánzó krémlikőr palack nemcsak helyi (Magyarországon például a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny), de nemzetközi porondon is sikert aratott: a WorldStar Csomagolási Világverseny zsűrije is díjjal jutalmazta.

 

üvegpalack

A tekintélyt parancsoló orrszarvú szarva ihlette ezt a gyönyörű üvegpalackot (Forrás: WorldStar)

 

A dél-afrikai Consol Glass Pty Ltd és Natures Own Beverages (Pty) Ltd vállalatok gyönyörű formájú üvegét az orrszarvú szarvának kecses íve ihlette. A szokatlan sziluettű, egyedülálló palack termetének és vonalainak köszönhetően természetvédelmi üzenetet is közvetít. Az üvegcsomagolás tökéletesen megőrzi az arabica kávé és a vanília ízeit ebben az afrikai krémlikőrben, és egyben visszhangozza a márka elkötelezettségét a fenntarthatóság iránt.

Még a palack alja is tiszteletben tartja ezeket a csodálatos állatokat. A Royal Rhino palack funkcionális és érzelmi értéke is kimagasló.