fbpx

ÚJ vezető a UPS Europe élén

Írta: Csomor Zsolt - 2021 március 28.

A UPS Daniel Carrerát nevezte ki a UPS Europe elnökévé. Új szerepében Carrera felel a vállalat európai leányának működéséért és több mint 50.000 UPS munkatárs munkájáért Európa 56 országában és területén.

 

ups europe új vezető

 

 

Az ügyfeltámogatás kulcsát a digitalizáció felgyorsításában látja

A spanyol születésű Carrera a UPS Europe második európai elnöke. Korábban számos vezetői tisztséget töltött be Európában, legutóbb a vállalat nyugat-európai régiójának volt az elnöke, valamint a sokszínűség és befogadás nemzetközi vállalati nagyköveteként tevékenykedett.

E tisztségeiben kulcsszerepe volt a régió 2 milliárd dolláros, ötéves beruházási ciklusának végrehajtásában. Ennek során a UPS Europe növelte a csomagfeldolgozás és kiszállítás sebességét, valamint kapacitását, hogy kielégíthesse az e-kereskedelem, az egészségügyi ügyfelek és a határokon átnyúló kereskedelem megnövekedett igényeit.

 

ups europe új vezető

Daniel Carrera (Kép forrása: UPS)

 

Mielőtt csatlakozott a UPS-hez, Carrera a Menlo Worldwide nemzetközi szállítmányozási szolgáltató európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régiójának globális ügyféligazgatója volt. Miután a UPS 2005-ben felvásárolta a céget, a szakember felügyelte a Menlo Worldwide és a UPS Supply Chain Solutions értékesítési csapatainak sikeres integrációját.

Az új vezető úgy látja, hogy a UPS-nek Európában is fontos szerepe lesz a kontinens pandémia utáni, fenntartható kilábalásában – olvasható a UPS közleményében. A vállalat egészségügyi hálózatai, melyek jelenleg a koronavírus-vakcinák célba juttatását végzik, a jövő növekvő biológiai gyógyászati piacait is ellátják majd. Szerinte folyamatosan növekszik az igény a technológia-vezérelt, hőmérséklet kontrollált ellátási lánc megoldások iránt, és a UPS bebizonyította, hogy gyorsan képes a különleges igényeknek megfelelni ebben a szektorban is. A szakember a legkülönbözőbb szektorokban tevékenykedő ügyfelek támogatásának kulcsát a digitalizáció felgyorsításában látja, és abban, hogy ellenálló globális ellátási láncokat és valóban alacsony karbonlábnyomú gazdaságot építsenek ki.