fbpx

Nagy álmot váltott valóra a UPS futárszolgálat

Írta: Csomor Zsolt - 2020 október 25.

A csomagkézbesítő autók világszerte számtalan kisgyermek képzeletét ragadják meg: a futárok munkáját a szemükben talán csak az űrhajósokéhoz és tűzoltókéhoz teszi mérhetővé. A világháló teles-tele van olyan videókkal, amin boldog kis rajongók üdvözlik a hozzájuk érkező futárszolgálat kézbesítőjét.

Egy a UPS-ért rajongó magyar kisfiú és anyukája jóvoltából immár Magyarországon is készült videó, ami az őszinte gyermeki öröm megnyilvánulását rögzíti egy különleges csomag kézbesítése során.

 

 

Marci egy székesfehérvári kisfiú, aki igazi szuperrajongó: odáig van a nemzetközi csomagszállító cég, a UPS jellegzetes barna furgonjaiért. Állandóan azokat figyeli, ha éppen elhaladnak a családi házuk ablaka előtt. A rajongása odáig ment, hogy legkedvesebb barátjával építőkockából készítettek szállítóautókat, és ezekkel el is indították saját UPS „futárcégüket”.

 

 

Marci édesanyja megkeresése nyomán a UPS futárja egy személyre szabott ajándékcsomaggal, többek között egy kis játékautóval, a szállítófurgonok tökéletes másával lepte meg a kisfiút 7. születésnapja alkalmából. Ami ennél is többet jelentett Marci számára, hogy egy rövid időre a valódi jármű volánja mögé is beülhetett. Saját és anyukája szavai szerint ezzel egy nagy álmát váltotta valóra a futárcég.

Kép forrása: UPS