fbpx

Fogjuk munkára az adatokat, hogy profitot termeljen

Írta: Szerkesztőség - 2021 április 14.

A digitálisan támogatott logisztikai folyamatok ontják magukból az adatokat. Ezeket az adatokat lehet gyűjteni, adattárházba rendezni. Ezeket ezután munkára lehet fogni, így növelhetjük cégünk teljesítményét.

 

Logisztika 4.0
Az digitalizáció már a logisztikának is szerves része, elkerülhetetlen, hogy adatok tömege keletkezzen (Fotó: Barna Ferenc)

 

Logisztika 4.0 – ezzel a témával kapcsolódik a Logisztika Napjához a Biztup Kft.

A digitális kultúrára támaszkodva az adatok prediktív elemzése eredményeként felkészülhetünk váratlan helyzetekre, valós idejű döntések támogatására. A mesterséges intelligencia használatával rejtett összefüggéseket tárhatunk fel, az üzleti folyamatok transzparenciáját biztosíthatjuk.

Ezek az adathasznosító tevékenységek profitnövekedést jelenthetnek a vállalatok számára. Amennyiben jól működik a rendszer és a döntéshozók támaszkodnak a kinyert információkra, kimutatható költségcsökkenés és bevétel-növekedés.

A fent vázolt folyamatokban, az üzleti adathasznosításban érzi otthon magát a Bitzup, képviselői ezekről fognak előadást tartani a Logisztika Napján, április 15-én.

 

Kapcsolattartó: Matheser Dániel, Biztup Kft.

E-mail: [email protected]

Telefonszám: +36-30 864-2123

Honlap: www.biztup.com

 

Maximális létszám: 30 fő

A rendezvény programleírása alatt lehet regisztrálni az előadássorozatra.

További érdekes programok a témában…

 

Forrás: Logisztika Napja

Összeállította: Barna Ferenc