fbpx

A cargo-partner Kft. elnyerte a Bisnode AAA hitelminősítését

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 április 19.

A cargo-partner Hungária Fuvarszervezési Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon megkapta a Bisnode AAA (három A) tanúsítványát, amely kivételesen magas hitelminősítési pontszámot, valamint kimagasló üzleti megbízhatóságot jelez. A magyarországi vállalatok kevesebb mint 1%-a tudta elérni ezt a minősítést.

 

cargo-partner logisztika raktározás
cargo-partner / Oskar Steimel

 

Bisnode AAA – kiváló hitelképesség

A nemzetközi szállítmányozási és info-logisztikai szolgáltató cargo-partner 1994 óta rendelkezik magyarországi képviselettel, mely szolgáltatások széles körét nyújtja légi, vasúti, közúti fuvarozás, raktárlogisztika és vámkezelés területén, alkalmazottainak létszáma pedig mára több mint 170 főre emelkedett. 2020-ban a vállalat elnyerte a Bisnode AAA tanúsítványát, ami kiváló hitelképességet és ezáltal különösen alacsony pénzügyi kockázatot jelent bármely olyan vállalatnak, amely üzleti kapcsolatot szeretne kialakítani a cargo-partnerrel Magyarországon.

 

cargo-partner vasút árufuvarozás
cargo-partner / Esther Horvath

 

Becze Attila, a cargo-partner Kft. magyarországi ügyvezetője a viszontagságos körülmények ellenére is elégedett a vállalat legutóbbi pozitív eredményeivel: „Az elmúlt év kihívásokat jelentett a világjárvány és a hozzá kapcsolódó szállítási korlátozások és kapacitásból adódó problémák miatt. Ugyanakkor a cargo-partner Magyarország számára 2020. nagyon sikeres év volt. Képesek voltunk partnereinkkel üzleti kapcsolatainkat és magyarországi piaci részesedésünket megerősíteni mindegyik szállítási ágazatban. Ennek köszönhetően a 2021-es évet erősebb és motiváltabb csapattal kezdjük el, mint valaha.”

 

„Jól alkalmazkodtunk az új piaci helyzethez”

Számos tényező járult hozzá a vállalat sikereihez az elmúlt év során, az ügyvezetőt idézve: „Különösen gyorsan alkalmazkodtunk az új piaci helyzethez, és ki tudtuk használni a budapesti repülőtéren működő új raktárunk nyújtotta előnyöket heti charter programunkkal, gyors és megbízható szolgáltatást nyújtva az ügyfeleinknek. Vasúti és közúti fuvarozási megoldásaink Ázsia és Európa között szintén pozitív visszhangra találtak megbízóinknál. A komoly kihívásokat támasztó körülmények ellenére a tengeri szállítmányozás terén is sikeresen tartottuk fenn ügyfeleink ellátási láncait, és jelentős növekedést is el tudtunk érni gyors és rugalmas megoldásainknak köszönhetően.”

A cargo-partner vezetősége szerint a vállalat pozitív eredményeinek egyik legfőbb tényezője az alkalmazottakban keresendő, és a pozitív munkahelyi környezet megteremtése is fontos előfeltétele a fenntartható sikerek biztosításának. Ezt tükrözte a „Great Place to Work” minősítés, amelyet a cargo-partner 2020-ban nyert el. A minősítés során értékelték a vállalat munkatársainak a cégről alkotott véleményét, valamint a cargo-partner munkakultúrájának, juttatásainak és programjainak átfogó rendszerét. A „Great Place to Work” minőséget igazoló címke annak a bizonyítéka, hogy a jó és egészséges munkahelyi környezet kéz a kézben jár a kiváló üzleti eredményekkel.

 

cargo-partner logisztika légi fuvarozás
cargo-partner / Esther Horvath

A Bisnode által megítélt AAA minősítés most újabb pozitív visszajelzést jelent a piacról, megerősítve, hogy a cargo-partner Magyarországon pénzügyileg erős és stabil vállalat. „A mai nehéz időkben ezt az elismerést nagyra értékelik partnereink és ügyfeleink. Nagy örömünkre szolgál az általunk végzett kemény munkának ez az elismerése. Mindez arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlődjünk és valósítsuk meg céljainkat. Tesszük mindezt úgy, hogy vállalati értékeinkhez igazodva – ‘we take it personally’ – személyes ügyünknek tekintjük a feladatainkat, megéljük a kiválóság iránti szenvedélyünket – ’passion for excellence’ –, és arra törekszünk, hogy jobbak legyünk másoknál – ’better than others’ – állítja Becze Attila.

 

A cargo-partner

A cargo-partner magántulajdonban lévő, teljes körű info-logisztikai szolgáltató, amely légi, tengeri, szárazföldi szállítmányozási és raktározási megoldások átfogó portfolióját kínálja. Az informatika és az ellátási lánc optimalizálása területén közel 40 év alatt szerzett szaktudása segítségével a vállalat testre szabott szolgáltatásokat alakít ki iparágak széles skálájának, hogy világszerte versenyelőnyt teremtsen ügyfeleinek.

Az 1983-ban alapított cargo-partner 2020-ban több mint egymilliárd eurós forgalmat generált, és jelenleg világszerte 3150 főt alkalmaz.

 

További információkért kérjük, keresse munkatársunkat:

Vidinczei Norman / Üzletfejlesztési vezető, cargo-partner Kft.

Fehérakác utca 3., 1097 Budapest, Magyarország

Telefon: +36 29 620 386

E-mail: [email protected]

www.cargo-partner.com

Cargo-partner